Infinity Sport Solutions – Team building programi: Zabave i animiranja u cilju zbližavanja ljudskih potencijala

20.03.2009. 15:47 / Izvor: eKapija.ba
Infinity Sport Solutions – Team building programi: Zabave i animiranja u cilju zbližavanja ljudskih potencijala

Infinity Sport Solutions, kao dio agencije Infinity, je zadužen za organizaciju Team building aktivacija za uposlenike kompanija ili njihove poslovne partnere kao i za bilo koju vrstu okupljanja na poslovnom, zabavnom ili sportskom osnovu.

U ponudi ove kompanije su programi na otvorenom i zatvorenom prostoru, seminari i konferencije i "man power" program.

Quad ture

Program na otvorenom prostoru je jedna od najzanimljivijih ponuda ove kompanije. Quad / ATV ture u sklopu koje je i rafting, eko turizam na selu koje se nalazi na najvećoj nadmorskoj visini u Evropi – Lukomiru, hiking, fishing, try & drive, ski takmičenje, skijanje na suhom, potraga za izgubljenim blagom, posjeta samostanu sa večerom u samostanskoj pivnici, obilazak piramida konjima, samo su neke od avantura koje je moguće doživjeti sa Infinity Sport Solutions.

Samostanska pivnica u Fojnici

Hoteli, hosteli i apartmanska naselja kao što su hotel Pahuljica na Vlašiću, apartmansko naselje Aquareumal u Fojnici, hostel Feri na Igmanu, apartmansko naselje na Bjelašnici, hotel Mogorjelo u Čapljini, hotel Monument na Kozari, hotel Termag na Jahorini, termalna Rivijera Ilidža, hotel Holywood, hotel Grand, hotel Terme Ilidža u Sarajevu su dio lokacija na kojima se organizira noćni dio programa sa koktel performansom i fire show-om, Eurosong i karaoke show, salsa show, movie show, helij party, Nintendo Wii igre i ostalo.

Koktel performans i fire show

Još jedna potvrda uspješnosti i profesionalnosti kada je u pitanju organizacija seminara i konferencija je činjenica da su Ured Vlade BiH za zakonodavstvo i uskladjenost sa propisima EU-a, Save The Children UK, Ministarstvo turizma FBiH, Ministarstvo unutrašnjih poslova FBiH, Ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva FBiH samo dio klijenata koji su ukazali povjerenje u organiziranju istih.

Neke od lokacija na kojima se organiziraju ova dešavanja su ekskluzivna mjesta poput hotela Holywood, Grand i hotel Terme Ilidža u Sarajevu, hoteli Ero i Bristol u Mostaru, Privredna komora KS-a.

Igre s loptom

U dnevnom dijelu "man power" programa iskusni vodiči, alpinisti i profesionalni sportski radnici su garant dobrog i sigurnog adrenalinskog provoda, dok su za noćni dio zaduženi muzički band, DJ, hostese, koktel majstori, moderatori i supervizori.

Svaki team building ili poslovno okupljanje u organizaciji Infinity Sport Solution-a će postati nezaboravno iskustvo, a garant ovoga su dobro osmišljeni programi kao i preporuke onih sa koji su već imali priliku suradjivati sa ovom kompanijom.

Vaillant Team building

Bjelašnica, Igman, Nišićka visoravan, Vranj planina, Brusnica, Prokoško jezero, Boračko jezero, Glavatičevo, Ustikolina, Kozara, Vlašić, Jahorina su samo neke od atrakivnih lokacija na kojima je Infinity Sport Solution radio za veliki broj bh. i kompanija iz regije, kao i federalnih institucija kao što su Coca Cola HBC, SC Johnson, M San Grupa, KimTec, Fibernet, Bostek Machinery, Lora, Berlin Chemie, Vailant, Vlada Federacije BiH, Ministarstvo turizma FBiH, Ministarstvo unutrašnjih poslova FBiH, Ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva FBiH i mnoge druge.

Dopustite ekspertima da vas zabave i animiraju, u cilju zbližavanja vaših ljudskih potencijala i poboljšanja poslovanja.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti