Vijesti

Infologic, Premier partner Axis Communications AB u Bosni i Hercegovini

12.05.2008. 15:59 / Izvor: eKapija.ba

Axis Communications AB, proizvođač rješenja za inteligentni mrežni (IP) video nadzor, imenovao je Infologic d.o.o. iz Sarajeva kao Premier partnera za Bosnu i Hercegovinu. Axis je lider u domeni rješenja za IP video, dokument i print servere, saopćeno je iz Infologica.

Sarajevska firma Infologic već planira, dizajnira i isporučuje rješenja bazirana na inteligentnim IP video sistemima, printing/print server sistemima. Axis rješenja se isporučuju na Linksys/Cisco/Motorola infrastrukturi uz Linksys/SonicWALL mrežna skladišta kao prateća rješenja za mrežno snimanje/skladištenje materijala.

Inače, Infologic d.o.o. je integrator informatičkih i komunikacijskih rješenja za komercijalne korporacije, vladu, upravu, vojsku, policiju i javne servisne sisteme. Djelatnost obuhvata i rješenja za geopozicironiranje i navigaciju, profesionalni mrežni video, fiksno i mobilno bežično umrežavanje, unificiranu komunikaciju i specijalističku informatičko-komunikacijsku sistemsku podršku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti