Inpro BH: Briga za izvrsnost u svim područijma poslovanja

04.03.2014. 15:05 / Izvor: eKapija.ba

U Inpro-u brinu za izvrsnost u svim područjima poslovanja. Posebno nastoje da zadovolje svoje kupce kao i da obezbjede izvrsnost u odnosima sa zaposlenima i poslovnim partnerima.

Inpro BH d.o.o. Zenica je dio poslovnog sistema Inpro group sa sjedištem u Novom mestu (Slovenija). Inpro d.o.o. Novo mesto se od 1991. godine uspješno bavi projektovanjem i izvođenjem svih vrsta mašinskih instalacija, sa posebnim akcentom na sistemima vazdušnog hlađenja i grijanja.

Godine 1995. Inpro je počeo da nudi iznajmljivanje mobilnih sistema za klimatizaciju većih objekata, koji su danas poznati pod zajedničkim nazivom KlimaRent.

KlimaRent je danas brzo rastući i dinamičan poslovni sistem sa predstavništvima u većini država centralne i jugoistočne Evrope. Sa širokom paletom proizvoda za obradu mikroklime u zatvorenim prostorima predstavlja vodeću robnu marku za iznajmljivanje klimatizacijske tehnike na području centralne i jugoistočne Evrope.

Tokom 2006. godine na lokalnom i širem centralno-evropskom tržištu Impro se predstavio i kao ponuđač za prodaju, montažu i servisiranja tzv. split sistema INVENTOR. Godine 2012. Kompanija Impro razvila je program Šatori i montažne hale kao i program Fotonaponski sistemi, a takođe je i svoju djelatnost proširila sa novim zastupstvima i brojnim pratećim djelatnostima.

Poslovna izvrsnost

U Inpro-u brinu za izvrsnost u svim područjima poslovanja. Posebno nastoje da zadovolje svoje kupce kao i da obezbjede izvrsnost u odnosima sa zaposlenima i poslovnim partnerima. U kompaniji Impro cijene uređenost i tačnost u radu, vode računa o zaštiti životne okoline i prirodnim bogatstvima.
 

Misija

Svojim klijentima obezbediti konkuretne usluge iz područja sveobuhvatne obrade vazduha, iznajmljivanja i montaže šatora i industrijskih objekata, fotonaponskih panela i podršku u svim oblastima poslovanja.

Vizija

Utvrditi položaj vodećeg ponuđača usluga hlađenja, grijanja i prozračivanja u centralnoj i jugoistočnoj Europi kao i povećati svoj udio na tržištu u svim drugim oblastima rada.

 

PREUZMI DOKUMENT:
TEKSTILNI_DIFUZORI.PDF

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti