Intera partner konferencije "Budućnost kontrolinga već je počela"

02.11.2016. 13:46 / Izvor: Akta.ba
Intera partner konferencije 'Budućnost kontrolinga već je počela'

Cilj konferencije već je tradicionalno predviđanje najnovijih trendova iz svijeta kontrolinga.

Koje su najvažnije kompetencije kontrolera 21. stoljeća?

Kontroling u doba nesigurnosti – kako se nositi sa novim izazovima?

Koja su najnovija dostignuća u menadžerskom izvještavanju?

Stručnjaci iz Njemačke, Austrije i Poljske podijelit će iskustva s kolegama iz Hrvatske.

Kontroling Kognosko u suradnji s poslovnim tjednikom Lider organizira četvrtu po redu Međunarodnu kontroling konferenciju u Hrvatskoj. Iznimna je čast što je INTERA Tehnološki Park ove godine suorganizator i partner za sudionike iz Bosne i Hercegovine.

Cilj konferencije već je tradicionalno predviđanje najnovijih trendova iz svijeta kontrolinga. Hrvatska može razvijati kontroling jednako brzo i temeljito kao i najrazvijenije svjetske ekonomije. Zbog sve jače svijesti o nužnosti kontrolinga u suvremenom biznisu i ove godine u Zagreb stižu primjeri najbolje svjetske prakse. Znanje je tu, treba ga samo primijeniti!

Ove godine sudionici konferencije iz Njemačke, Austrije i Poljske podijelit će iskustva s kolegama iz Hrvatske. Glavna tema ovogodišnje konferencije „Budućnost kontrolinga već je počela“, inspirirana je ekonomskim razvojem pod utjecajem globalnih promjena, u čemu kontroling ima iznimnu ulogu. Svijet više nikad neće biti isti, a kontroling na globalnoj razini nikad nije bio važniji. Četvrta industrijska revolucija, razvoj tehnologija koje i malim zemljama omogućavaju da budu svjetski igrači te naše mogućnosti u sadašnjem trenutku ekonomskog razvoja samo su neke od tema predavanja. Konferencija će se održati pod visokim pokroviteljstvom predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović.

Konferencija je namijenjena vlasnicima poduzeća, top-menadžerima, menadžerima prodaje, marketinga, nabave, proizvodnje, kontrolerima svih razina, analitičarima, planerima, menadžerima računovodstva i financija, IT stručnjacima koji rade na poslovnim rješenjima koja su potpora kontrolingu (BI, DW, planiranje).

Konferencija će se održati 8.11.2016.godine u Zagrebu, hotel Westin. Stručnjaci iz Njemačke, Austrije i Poljske podijelit će iskustva s hrvatskim kolegama.  Predavanja su na hrvatskom i engleskom jeziku uz simultani prijevod.

Za više detalja o konferenciji i načinu prijava posjetite link.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti