Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

INTERA Tehnološki Park proslavio deset godina rada

13.07.2021. 09:25 / Izvor: Akta.ba

Kolege, partneri, suradnici, klijenti i korisnici okupili su se u petak, 2.7.2021. godine kako bi s timom INTERA Tehnološkog Parka proslavili deset godina rada ove nevladine organizacije. Emotivni govori, osvrt na rezultate i zabava dugo u noć obilježili su večer organiziranu s ciljem proslave uspješnih rezultata i pozitivnih priča ispričanih u proteklih deset godina.

Od ideje začete prije više od 20 godina preko formalnog uspostavljanja prije točno 10 pa sve do današnjeg dana, INTERA Tehnološki Park s jasnom vizijom svakodnevno korača putem unaprjeđenja gospodarskog okruženja Mostara, Bosne i Hercegovine i cijele regije.

Upravo se ova vizija prožimala i kroz svečana obraćanja Nj.E. Olava Reinertsena, veleposlanika Kraljevine Norveške u BiH, Davora Krezića, osnivača INTERA TP-a te Vedrana Šimunovića, izvršnog direktora INTERA TP-a na početku proslave desetogodišnjice rada.

Nakon uvodnih govora, Mladen Kostić, tehnički direktor INTERA TP-a, kratko se dotaknuo ostvarenih rezultata INTERA Tehnološkog Parka podsjećajući sve prisutne na napore i uspjehe postignute u proteklom periodu.

"Više od 40 podržanih startup poduzeća, više od 50 implementiranih lokalnih i međunarodnih projekata, više od 400 registriranih korisnika prvog coworking prostora u Mostaru, više od 7000 polaznika različitih edukacija i više od 500 mladih koji su svoje prvo radno iskustvo stekli kroz program Moja praksa – samo su neki od brojeva istaknutih s ponosom. HTEC centar, inovacijski laboratorij, poslovna infrastruktura, internacionalizacija i organizacija događaja nezaobilazan su dio usluga INTERA Tehnološkog Parka koje služe kao platforma za jačanje konkurentnosti lokalnog gospodarstva", istaknuto je.

Ipak, ova večer bila je posvećena proslavi predanog rada, zajedničkog truda, povezanosti pojedinaca u skladnu cjelinu, sinergije ljudskih vještina i dostupnih resursa te suradnje i partnerstva.

I zato, kolege, partneri, suradnici, klijenti i korisnici s početka teksta najveći su razlog zadovoljstva i ponosa INTERA Tehnološkog Parka.

Uz njih je ovih deset godina bilo uzbudljivo, dinamično, kvalitetno i uspješno. A sljedećih deset? Nadamo se, još uzbudljivije, dinamičnije, kvalitetnije i uspješnije, poručili su iz INTERA Tehnološkog parka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti