Invel nudi vrhunski kvalitet rasvjetnih tijela i ostale prateće opreme

22.01.2018. 09:34 / Izvor: Akta.ba
Invel nudi vrhunski kvalitet rasvjetnih tijela i ostale prateće opreme

Kompanija Invel d.o.o je privatno preduzeće koje se bavi distribucijom, u prvom redu, rasvjetnih tijela kao i ostale prateće opreme.

INVEL d.o.o. je firma osnovana 2000. godine. Mogu se pohvaliti vrlo uspješnim projektima a to dokazuju njihovi stalni korisnici.

Kompanija Invel d.o.o je privatno preduzeće koje se bavi distribucijom, u prvom redu, rasvjetnih tijela kao i ostale prateće opreme. Također, nude i sve proizvode iz oblasti elektronike i elektroenergetike, izvođenje elektro-instalateriskih, građevinskih radova kao i usluga i proodaje elektroničkih uređaja i informatičke opreme.

Invel je posvećen kupcima i daje najbolje iz proizvoda, sa naglaskom na pouzdanost, kvalitetu i jedinstvenost.

Invel je prešao dalek put od svog početka do danas. Vlasnik kompanije je svojom kreativnošću dao poticaj kolegama za uključivanje u naporan rad i inspiraciju. Sad služe kupcima kako u Bosni i Hercegovine tako i u region.

Izložbeni salon rasvjetnih tijela možete pronaći u centru Sarajeva, tačnije u Ul. Hiseta 19, u kojem možete pronaći izložbene artikle rasvjetnih tijela Njemačke kompanije SLV kao i veliki izbor ponude rasvjetnih tijela napravljenih od gipsa. Kupcima je omogućen različit vid plaćanja kao što su kupovina putem kredita ili pomoću platnih kartica.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti