Vijesti

/ BOSNA I HERCEGOVINA

Iskoristiti benefite digitalnog pristupa sa agencijom ZPR

Agencija ZPR pruža usluge u domeni digitalne komunikacije i produkcije

21.07.2017. 08:16 / Izvor: Akta.ba

Vrijeme u kojem živimo jeste vrijeme digitalnih komunikacija kao novih formi komunikacije i oglašavanja. Strateškim pristupom primjeni savremenih trendova moguće je prilagoditi aktivnosti i komunikaciju kompanije stvarnim potrebama i očekivanjima potrošača i javnosti. Odabirom adekvatnih komunikacijskih kanala, te njihovim balansiranim i aktivnim upravljanjem kompanije mogu iskoristiti benefite koje nudi digitalni pristup i ostvariti uspjeh na tržištu.

Agencija ZPR vam može pružiti slijedeće usluge u domeni digitalne komunikacije i produkcije:

  • Online komunikacije
  • Digitalni marketing
  • Digitalna istraživanja i analize
  • Digitalna produkcija
  • Društvene mreže
  • Online zajednica i blogovi

ZI Public Relations Consultancy je konsultantska agencija za integrisane komunikacije. Profesionalnost, fleksibilnost i znanje glavne su kompetencije ZPR tima, koji proaktivno pristupa poslovnim izazovima i fokusiran je na rezultate. S ponosom ističu da su za kratko vrijeme uspjeli ostvariti uspješnu saradnju sa mnogim uglednim domaćim i inostranim kompanijama i institucijama. Svoj uspjeh mjere uspjehom i zadovoljstvom klijenata.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti