al
Italijani zainteresirani za saradnju sa firmom Ećo Company

Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Italijani zainteresirani za saradnju sa firmom Ećo Company

11.03.2019. 10:31 / Izvor: Akta.ba

Predstavnici firme Ećo Company su istaknutim italijanskim proizvođačima namještaja prezentirali potencijale Inside dizajn studija i fabrike namještaja te dosadašnje realizirane projekte širom evropskog kontinenta.

Detaljna prezentacija proizvoda i usluga firme Ećo Company i razgovori sa predstavnicima italijanskih kompanija održani su u Vanjskotrgovinskoj komori BiH u okviru sastanka i diskusije koju je organizirala ova institucija, a kojoj su prisustvovali i predstavnici drugih kompanija bh. industrije namještaja.

Direktor firme Ećo Company Suad Ećo tom prilkom je razgovarao sa predstavnicima najvišeg menadžmenta italijanskih kompanija, Alessandrom Fantonijem iz kompanije Fantoni te Sergiom Rotom, predstavnikom kompanije Tino Sana.

Razgovarano je o tržištima i najsavremenijim materijalima u opremanju enterijera, kao i mogućnostima saradnje na izvođenju najzahtjevnijih projekata opremanja enterijera u Evropi i šire.

Ećo je izrazio zadovoljstvo održavanjem današnjeg sastanka u prostorijama Vanjskotrgovinske komore BiH, istakavši da bi saradnja bh. proizvođača namještaja sa italijanskim kompanijama mogla značajno doprinijeti daljem rastu izvoza u ovoj grani bh. industrije.

"Projekti koje realizuju Fantoni i Tino Sana iznimno su zahtjevni, ali sa našom moderniziranom proizvodnjom i vrhunskim stručnjacima u stanju smo ponuditi potrebni kvalitet namještaja te ispuniti i one sofisticirane zahtjeve u opremanju enterijera", naveo je Ećo.

Menadžment Fantonija i Tino Sane pozvao je predstavnike firme Ećo Company u posjetu direkciji i proizvodnim pogonima u Italiji, kako bi se saradnja konkretizirala u narednom periodu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Vijesti