Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

ITC Zenica: Osnovni instrument loyalty programa je ITC Loyalty kartica

01.04.2014. 15:27 / Izvor: eKapija.ba

Osnovni instrument loyalty programa je ITC Loyalty kartica. Da bi se postalo korisnik ITC LOYALTY KARTICE potrebno je popuniti pristupnicu koju možete dobiti u maloprodajnim objektima ITC-a.  Pristupnicu u PDF formatu možete naći i na web stranici www.itc.ba. Korisnik kartice mora biti punoljetna osoba. Po predaji propisno ispunjene pristupnice u maloprodajnim objektima ITC-a korisniku će se izdati njegova ITC LOYALTY kartica s kojom može direktno u kupovinu.

Sve pogodnosti LOYALTY programa kupac ostvaruje isključiva na robu koju plaća gotovinom na licu mjesta. Bodove koji omogućavaju popuste i njihovo korištenje moguće je ostvariti isključivo u ITC maloprodajnim objektima na teritoriji BiH.

ITC LOYALTY kartica nije prenosiva na druga lica i može je koristiti isključivo njen korisnik. ITC LOYALTY karticu nije moguće koristiti kao sredstva plaćanja.

Uslov za učlanjenje u ITC Loyalty Card program je da prva kupovina bude u iznosu od 100,00 KM. Na ovu kupovinu se ne stiče pravo na jednokratni popust. Prilikom svake sljedeće kupovine pri kojoj korisnik pokaže karticu na kasi, on ostvaruje pravo na popust u skladu sa brojem bodova i vrstom artikala.

Bodovi se ostvaruju tako što će te prije nego što osoblje na kasi započne da obrađuje Vaš račun, pokazati ITC Loyalty karticu koju će prodajno osoblje na kasi provući (skenirati) ili uraditi ručni unos broja Vaše kartice i na taj način će Vaša kupovina biti registrovana i ući će u obračun za dobijanje bodova.

Svi ostvareni bodovi sabiraju se do kraja obračunskog razdoblja koji traje godinu dana od trenutka učlanjenja. Na kraju tog razdoblja član može popuniti zahtjev za produženje članstva za narednu godinu dana i započeti s ponovnim skupljanjem bodova za sljedeće razdoblje.

Navedeni popusti se mogu iskoristiti za cjelokupan asortiman iz prodajnog programa ITC-a osim za artikle koji posjeduju promotivne ili akcijske cijene.

U slučaju gubitka ili krađe ITC Loyalty kartice, korisnik je dužan da nestanak kartice prijavi u maloprodajnom objektu gdje mu je kartica i izdata. Korisniku će se dodjeliti nova kartica na koju će biti prebačeni svi do tada ostvarni bodovi. Korisnik je dužan da pismeno prijavi svaku promjenu ličnih podataka.

Potpisivanjem pristupnice osoba postaje korisnik ITC Loyalty Kartice i član ITC Loyalty kartičnog programa i tako se saglašava sa svim uslovima ovih pravila i pristaje da prima promotivne i informativne ITC materijale.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti