Iza tuzlanskog Euroaquainga uspješna poslovna godina

10.12.2020. 13:00 / Izvor: Akta.ba
Iza tuzlanskog Euroaquainga uspješna poslovna godina

Uprkos pandemiji Covida 19 za kompaniju Euroaquaing je ova godina bila izuzetno uspješna.

Uprkos pandemiji Covida 19 za kompaniju Euroaquaing je ova godina bila izuzetno uspješna.

"U našoj firmi nije bilo potrebe za otpuštanjem radne snage. Udarni krizni period zajedničkim snagama smo izdržali i podnijeli sve sto je nailazilo. Radilo se na novim projektima uz poštovanje naredbi kriznog štaba, maksimalni oprez i minimalne  nužne troškove, uspjeli smo da nastavimo sa projektima i da za naše klijente budemo tu", rekao je Admir Muharemagić, direktor Euroaquainga.

Proteklu godinu će pamtiti po poslovnom uspjehu koji je uprkos pandemiji veliki i značajan za njihovu firmu, po izvedenim projektima i po ostvarivanju poslovne saradnje sa mnogobrojnim kompanijama.

Ipak, u narednom periodu očekuju smanjenje intenziteta posla.

"Ono što se definitivno očekuje je smanjenje intenziteta posla, jer je sve više molbi naših klijenata da se servisi pojedinih uređaja prolongiraju do daljnjeg. Ipak, vjerujem da ćemo uz određenu poslovnu politiku uspjeti zadržati naše kupce i klijent,  te sa mnogima sklopiti i zaključiti velike i uspješne projekte", naglasio je Admir. 

U  2021. godini planiraju lansiranje novih proizvoda, širenje inžinjering tima, učestvovanje kao poslodavac na projektima poput "Moje prvo radno iskustvo" i mnogih drugih.

 

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti