Izlagač na Sajmu privrede u Tešnju i poslovni portal Akta.ba

10.05.2018. 14:04 / Izvor: Akta.ba
Izlagač na Sajmu privrede u Tešnju i poslovni portal Akta.ba

Ovom prilikom pozivamo sve klijente portala Akta.ba, kao i one koji to planiraju postati, da nas posjete u naredna tri dana.

Poslovni portal Akta.ba jedan je od izlagača na Sajmu privrede u Tešnju koji se održava od 10. do 13. maja na lokaciji Kraševo bb – Carina.

Sajam privrede je svečano otvoren danas u organizaciji "Udruženja privrednika Biznis centar Jelah", a okupio je oko 200 izlagača s područja BiH, regiona i Evrope, kao i veliki broj izlagača iz industrije, čime BiH i na takav način otvara vrata za dalju saradnju s kompanijama iz regiona.

Izlagači na raspolaganju imaju više od 5.000 metara kvadratnih zatvorenog, te više od 10.000 metara kvadratnih otvorenog izložbenog prostora, a u naredna tri dana organizatori najavljuju brojne stručne skupove i okrugle stolove, kao i potpisivanje sporazuma o poslovno-tehničkoj saradnji nekoliko kompanija s lokalnom zajednicom.

Cilj ovogodišnjeg sajma je intenzivirati susrete i razmjenu iskustava privrednika, ali i potaknuti nove razvojne projekte u BiH.

Ovom prilikom pozivamo sve klijente portala Akta.ba, kao i one koji to planiraju postati, da nas posjete u naredna tri dana, te da vrijeme iskoristimo za ugodno druženje, upoznavanje, poslovne prilike i naravno razgovor.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti