Izudin Ahmetlić za Akta.ba: Euro Fly će se baviti ostalim djelatnostima u avio saobraćaju

19.02.2020. 16:30 / Izvor: Akta.ba
Izudin Ahmetlić za Akta.ba: Euro Fly će se baviti ostalim djelatnostima u avio saobraćaju

Neka dobre vijesti i bolji dani budu naše zajedničke poveznice ka sretnijim generacijama, poručio je Ahmetlić.

Povodom danas objavljene informacije na portalu Akta.ba da je HIFA-OIL osnovala novu kompaniju "Euro Fly", u kojoj smo naveli da se radi o aviokompaniji, redakciji portala javio se Izudin Ahmetlić.

U izjavi je pojasnio da se radi o kompaniji koja će se baviti "Ostalim djelatnostima u avio saobraćaju".

"Mnogo ljudi zove i upućuju čestitke, sretni su jer su pročitali tekst na portalu Akta.ba, hvala im svima koji se raduju našim privrednim uspjesima, hvala i vama sa portala Akta jer znamo da niste namjerno napravili grešku. Stoga ovim putem upućujem zahvalnost svima onima koje povezuje vjera u bolju budućnost u ovoj zemlji. Neka dobre vijesti i bolji dani budu naše zajedničke poveznice ka sretnijim generacijama", poručio je on.

Kako je kazao, HIFA-OIL duže vremena radi na promociji vrijednosti ove države, u namjeri da BiH promoviraju kao poželjnu turističku destinaciju. Cilj im je dovesti što više aviolinija prema BiH i tako pomoći razvoju naše zemlje.

"U toj namjeri je zaista i formirana nova firma pod nazivom "Euro Fly", a ona je registrovana za "Ostale djelatnosti u aviosobraćaju", a to nikako ne znači da najveći privatni distributer naftnih derivata u BiH osniva aviokompaniju", kazao je Ahmetlić.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti