Još jedan uspjeh: Bekto Precisa nagrađena Oskarom kvaliteta

21.11.2015. 12:16 / Izvor: Akta.ba

Na prestižnoj dodjeli godišnjih nagrada za kvalitet koja je održana u Beogradu 19.11.2015. Fondacija za izvrsnost i kvalitet Bekto Precisu je proglasila apsolutnim pobjednikom za kompanije izvan Srbije.

Na prestižnoj dodjeli godišnjih nagrada za kvalitet koja je održanoj u Beogradu 19.11.2015., pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva privrede Republike Srbije, Fondacija za izvrsnost i kvalitet (FQCE) Bekto Precisu je proglasila apsolutnim pobjednikom za kompanije izvan Srbije.

Enisa Bekto, generalna direktorica ove kompanije, preuzimajući nagradu Oskar kvaliteta navela je ih ovo priznanje još više obavezuje da svake godine budu bolji od prethodne.

"Iako svoj posao ne radimo zbog nagrada i priznanja, ona nas iznova učvršćuju u našem nastojanju da budemo dio evropskog i svjetskog kvaliteta i tržišta. I ova nagrada samo potvrđuje da smo odabrali ispravan put i da i šira društvena zajednica visoko cijeni naš rad. Hvala još jednom svima koji ste prepoznali moju kompaniju i dodijelili joj ovo prestižno priznanje", kazala je Bekto. 

"Oskar kvaliteta" dodjeljuje se povodom Svjetskog dana kvaliteta, a od 2013. godine u izboru, u posebnoj kategoriji, u ovom manifetaciji mogu učestvovati i subjekti izvan prostora Srbije. 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti