Još jedan uspješno završen kurs za CNC operatera/programera

18.05.2018. 10:37 / Izvor: Akta.ba
Još jedan uspješno završen kurs za CNC operatera/programera
OTVORI GALERIJU

Jedan od polaznika kursa, Adnan Matinjanin, rekao nam je da je program je odlično zamišljen i izveden.

U prostorijama IUS Laboratorije za arhitekturu, 15. maja, 2018. godine je završena još jedna ceremonija dodjele certifikata za uspješne polaznike kursa za CNC operatera/programera, koji je organizovao IUS Life, centar za cjeloživotno učenje. Certifikate je uručio prof. dr. Sabaheddin Taha Imeci, VD dekana IUS Fakulteta prirodnih i tehničkih nauka.

Jedan od polaznika kursa, Adnan Matinjanin, rekao nam je da je program je odlično zamišljen i izveden. "Zapravo mi se sada čini da je ovih 50 sati prošlo veoma brzo. Svidjelo mi se što je gotovo cjelokupan program bio posvećen praktičnom radu, što nam je u suštini i najviše potrebno za ovaj poziv."

Jasmin Pavlović je izjavio: "Sve pohvale za ovaj uspješno zamišljen program, svaka čast i našem predavaču Adnanu Škulju. Veoma sam zadovoljan i nadam se da će nam se ovaj trud isplatiti u narednom periodu."

Miralem Čampara je također pohvalio obuku: "Naučio sam dosta novog tokom ovog programa, iako već imam iskustva i dolazim iz struke. Sve je izvanredno, predavač je odličan."

Nova obuka za CNC operatera/programera  počinje 19. juna, 2018. Više informacija i online aplikacija je dostupno je OVDJE.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti