Još jedna referenca: Sport Net Inženjering opremio školu u Trebinju

18.08.2014. 12:54 / Izvor: eKapija.ba

Kao dio programa obnove i kompletnog opremanja školskih objekata na teritoriju čitave Bosne I Hercegovine, poduzeće Sport Net Inženjering iz Širokog Brijega je izvršilo uspješno još jedan posao.

Kao dio programa obnove i kompletnog opremanja školskih objekata na teritoriju čitave Bosne i Hercegovine, poduzeće Sport Net Inženjering iz Širokog Brijega je izvršilo uspješno još jedan posao - opremanje Osnovne škole "Jovan Jovanović- Zmaj" u Trebinju.

"Isporučene su i montirane sprave za tjelesno vaspitanje i rekreaciju, zaštitne mreže i druga oprema a kao vrhunac svega i kao najzahtjevniji tehnički zadatak - sklopive koš konstrukcije sa sekurit tablama i zglobnim obručima - konstrukcije koje posjeduju FIBA certifikat i elektronski semafor sa pomoćnim semaforima montiranim na koš konstrukcijama", kazali su iz Sport Net Inženjeringa.

Ovom isporukom i montažom škola u Trebinju dobila je visoko funkcionalnu i multi upotrebljivu sportsku dvoranu, čime se višestruko poboljšala kvaliteta nastave u ovom objektu, a Sport Net Inženjering upisao još jednu značajnu stavku u dugom i uspješnom nizu svojih referenci.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti