Još tri dana: Do sada Virtualni sajam posjetilo preko 130.000 kandidata

09.10.2018. 13:49 / Izvor: Akta.ba
Još tri dana: Do sada Virtualni sajam posjetilo preko 130.000 kandidata

Još tri dana su ostala do kraja regionalnih Virtualnih dana karijera i znanja, koji se do 11. oktobra održavaju na virtualnoj adresi www.dankarijera.com.

Još tri dana su ostala do kraja regionalnih Virtualnih dana karijera i znanja, koji se do 11. oktobra održavaju na virtualnoj adresi www.dankarijera.com.

U sklopu sajma čekaju vas brojni poslodavci s područja Bosne i Hercegovine, ali i regije: Hrvatske i Srbije, te razne edukativne ustanove i kursevi koje možete upisati, ali i nagradne igre u kojima možete osvojiti vrijedne nagrade.

Ove godine, sve kompanije i oglasi su grupisani u pet tematskih cjelina, Trgovina, IT,  Finansije, Turizam i Obrazovanje. Kandidatima je olakšan pronalazak poslova ali i pristup poslodavcima, sa kojima mogu direktno razgovarati putem chat opcije!

Traže se računovođe, voditelji prodaje, segment/marketing/country menadžeri!

Na ovogodišnjem sajmu, kada je BiH u pitanju, posao pronađite u Unicredit Banci, Teleperformance, Deichmann, Muehlbauer, JYSK, Robot, Inter cars, Kolektiv/Posao.ba, dok će Addiko Banka radnike tražiti u cijelom regionu. Pozicije su raznolike, traže se računovođe, marketing menadžeri, voditelji prodaje, referenti za uvoz i nabavu, referenti za ugostiteljstvo, vozni park, za kontrolni odjel, operateri u centru za podršku korisnicima, menadžeri odjela u IT kompaniji, software developeri i mnogi drugi!

Ulovite iPhone 8, HP laptop i dron!

Virtualni sajam donosi i zanimljivu nagradnu igru  'Lov na blago' u kojoj imate priliku osvojiti iPhone 8, HP laptop i DJI Ryze Tech Tello dron. Posjećujte štandove poslodavaca, budite interaktivni i istražujte. Kada se pojavi nagradno pitanje „Šta biste još željeli saznati o ovom poslodavcu“, jedino što se od vas očekuje su kreativni odgovori.

Nagrade slijede i programerima takmičarskog duha koji posjete Virtualni hackathon - platformu putem koje mogu pokazati svoje vještine programiranja i rješavanja zadataka. Pobjednici Virtualnog hackathona proglašavaju se 12. oktobra kada će biti kreirana i globalna rang lista takmičara za Hrvatsku, Srbiju te Bosnu i Hercegovinu. One najbolje čekaju bogate nagrade: GoPro kamera, dron i Kingston HyperX slušalice!

U sklopu Virtualnog sajma na području BiH, Hrvatske i Srbije provodi se i anonimno regionalno istraživanje tržišta rada. Pozivamo vas da učestvujete u istraživanju i podijelite svoja iskustva o svom poslu. Kratku anketu popunite OVDJE

Iskoristite sajam kao priliku da pronađete posao iz snova i predstavite se potencijalnim poslodavcima. Vidimo se od 3. do 11. oktobra na www.dankarijera.com.

Virtualni sajam karijera se realizuje u saradnji portala kompanije Kolektiv, Posao.ba, s partnerima iz regije,  portalima Infostud (Srbija) i Moj Posao (Hrvatska).

 

 

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti