JP Livnoputovi spremno dočekuju zimsku sezonu

11.11.2018. 19:08 / Izvor: Akta.ba
JP Livnoputovi spremno dočekuju zimsku sezonu

Nabavljena je dovoljna količina industrijske soli i drugog materijala koji se posipa na prometnice te je spreman dovoljan broj kamiona s ljudstvom.

Direktor JP Livnoputovi d.o.o iz Livna Filip Milić izjavio je kako to poduzeće spremno dočekuje početak zimske sezone gdje su angažirani na održavanju i čišćenju regionalnih prometnica na području Hercegbosanske zupanije (HBŽ). 

Po njegovim riječima, nabavljena je dovoljna količina industrijske soli i drugog materijala koji se posipa na prometnice te je spreman dovoljan broj kamiona s ljudstvom.

Redovno zimsko održavanje cesta bi se trebalo početi provoditi od 15. studenog 2018. godine do 15. ožujka 2019.godine, a mogu, kako ističe Milić, početi ranije ili završiti kasnije od predviđenog roka, zavisno od vremenskih uvjeta.

Prema ugovoru o zimskom održavanju županijskih cesta, kojeg je Uprava za ceste HBŽ-a za navedeno razdoblje potpisala s JP Livnoputovi d.o.o Livno krajem listopada ove godina, vrijednost tih radova iznosi 617.508,45 maraka.

Zbog iznimno povoljnih vremenskih prilika, trenutno su, kaže Milić, prema ugovorima angažirani na izvođenju radova izvanrednog održavanja, odnosno asfaltiranja određenih dionica županijskih cesta i rekonstrukciji pojedinih gradskih ulica na prostoru HBŽ-a.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti