Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Kako investirati u grafičku industriju?

21.09.2018. 10:24 / Izvor: Akta.ba

U organizaciji Asocijacije grafičke i papirne industrije Vanjskotrgovinske komore BiH održano je stručno predavanje na temu "Kako investirati u grafičku industriju".

Cilj predavanja je bio upoznavanje menadžerskog i drugog stručnog kadra sa svjetskim trendovima u grafičkoj industriji, vezi između tradicionalnih i modernih tehnologija, ograničenjima u grafičkoj proizvodnji i pametnim investicijama. Predavač je bio Borjan Divljanović dipl. ing iz Grafičkog studija Piksel.

Predavanje je bilo podijeljeno u nekoliko tematskih cjelina i to: Kako investirati u grafičku industriju, spoj tradicionalne i moderne tehnologije, teorija veza u grafičkoj proizvodnji i investicije u grafičkoj industriji- uzrok i posljedice.

Učesnici predavanja su bili veoma zadovoljni, jer su dobili dosta aktuelnih informacija koje im mogu poslužiti za donošenje odluke kako pametno investirati, a ostvariti bolje proizvodne i izvozne rezultate.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti