Kandemir: Željeli bismo imati više turskih kompanija na Mostarskom sajmu

13.04.2018. 11:13 / Izvor: Akta.ba
Kandemir: Željeli bismo imati više turskih kompanija na Mostarskom sajmu

Republika Turska podržava Mostarski sajam i nastavlja suradnju.

Generalna konzulica Republike Turske u Mostaru nj. e. Zerrin Kandemir i savjetnik za trgovinu u Veleposlanstvu Republike Turske u Sarajevu Sedat Yildiz, posjetili su Mostarski sajam gdje su se na štandu turske tvrtke Cesar's Residence, susreli s direktoricom Mostarskog sajma Dalfinom Bošnjak.

Predstavnici Turske, tom su prigodom obišli sajamske prostorije i čestitali organizatorima na uspješno organiziranoj manifestaciji. Također, u razgovoru s direktoricom Bošnjak prisjetili su se godine 2016. Godine kada je Turska bila zemlja partner 19. mostarskog sajma, te predložili uspostavu još jače suradnje i većeg sudjelovanja Turske na ovoj prestižnoj gospodarskoj izložbi.

"Republika Turska podržava Mostarski sajam i sigurno nastavljamo suradnju. Ove godine zastupljeni smo s dvije tvrtke, a u budućnosti bismo željeli da je naših kompanija puno više", izjavila je tom prigodom konzulica  Kandemir, dok je savjetnik Yildiz predložio direktorici Bošnjak nekoliko modaliteta glede budućih nastupa turskih tvrtki u Mostaru.

Direktorica Bošnjak izrazila je zadovoljstvo posjetom turskog izaslanstva, izražavajući nadu da će dogodine na 22. međunarodnom  sajmu gospodarstva Turska u još većoj mjeri biti zastupljena na Mostarskom sajmu.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti