Katarina d.o.o. postala ovlašteni distributer ESET tehnologije za BiH

14.07.2014. 15:39 / Izvor: eKapija.ba
Katarina d.o.o. postala ovlašteni distributer ESET tehnologije za BiH

Misleći prvenstveno i uvijek na svoje kupce, tvrtka Katarina d.o.o., kao ovlašteni distributer ESET proizvoda nudi sigurnosne antivirusne pakete kako za kućnu, tako i poslovnu upotrebu.

Budimo iskreni – tko danas ne provodi puno svog online vremena, bilo zbog posla, bilo zbog zabave i informiranja na raznim stranicama? To je postala sasvim normalna svakodnevnica. Ali i u toj normalnoj online svakodnevnici moram paziti na jedno – kako se zaštiti?

Kao i u svim proteklim godinama, upomoć dolazi tvrtka Katarina d.o.o. koja za svoje klijente, dosadašnje i buduće, bira samo ono najbolje kad je u pitanju zaštita. Ovaj put to je ESET tehnologija, višestruko nagrađivana i po pitanju brzine nenadmašna tehnologija koja nudi istinsku sigurnost u online svijetu.

Prepoznavajući kvalitet antivirusnih sustava ESET proizvođača, Katarina d.o.o.  postala je ovlašteni distributer ESET tehnologije na području Bosne i Hercegovine koja je iz više razloga ukazala povjerenje ovome proizvođaču.

Posao ESET tvrtke  već se više od 25 godina temelji na razvijanju vrhunske tehnologije za otkrivanje malware-a. Razvojni timovi ESET kompanije neprekidno predstavljaju inžinjerska sigurnosna rješenja koja se fokusiraju na vrlo učinkovitu detekciju s niskim utjecajem na sustav.

Kako se područje prijetnje stalno mijenja, ESET-specijalisti neprestano stvaraju najučinkovitije alate za borbu protiv povećavajućeg volumena, raznolikosti i sofisticiranosti malware-a.

ESET stalno nadmašuje konkurenciju s izvanrednim rezultatima u testovima otkrivanju i performansa. ESET-sigurnosna rješenja  postigli su više Virus Bulletin VB100 (magazin o prevenciji, otkrivanju i uklanjanju malware-a i spama) nagrada od bilo kojeg drugog proizvoda.

Iz navedenih razloga ESET je jasan izbor za vaše sigurnosno mrežno rješenje, poručuju iz tvrtke Katarina.

Koje proizvode za vašu sigurnost nudi Katarina d.o.o. kao ovlašteni distributer ESET proizvoda?

•             ESET Smart Security paket koji sa svojim mnogobrojnim odličnim mogućnostima nudi savršenu sigurnost dok surfate internetom. Ovaj paket predstavlja 'all-in-one paket' uključujući Anti-Theft sustav i skener društvenih medija.

•             ESET NOD32 Antivirus – dobro poznati sustav zaštite čije se djelovanje unaprijeđuje svakodnevno. Uvijek moćan i brz antivirusni program sada i s Anti-Phishing tehnikom. Već su odavno poznate mogućnosti ovog sustava.

•             ESET business Solutions - ovi sustavi zaštite nude potpuno sigurnosno rješenje za sva računala u mreži tvrtke, kao i mobilne uređaje. Razni business solutions paketi štite poslovne informacije rješenjima koja su jednostavna za upravljati, a pri tome i jednostavna za koristiti.

Misleći prvenstveno i uvijek na svoje kupce, tvrtka Katarina d.o.o., kao ovlašteni distributer ESET proizvoda nudi sigurnosne antivirusne pakete kako za kućnu, tako i poslovnu upotrebu.

Za sve informacije u vezi ESET proizvoda možete se obratiti na e-mail adresu: info@katarina.ba ili na broj telefona: 036/326-426.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti