Kerrock - Beskrajna snaga mašte

12.02.2013. 12:27 / Izvor: eKapija.ba
Kerrock - Beskrajna snaga mašte
OTVORI GALERIJU

Vrhunski proizvodi za opremu kupaonica Kolpa san i program kompozitnih materijala Kerrock svojim su izvanrednim tehnološkim svojstvima dokazani kao vodeći elementi pri planiranju i projektovanju enterijera. Njihova upotrebljivost i u javnim i u individualnim objektima govori sama za sebe o "beskrajni snagi mašte" koja je krilatica pod kojom radimo.

U cilju lakšeg djelovanja na području BiH Kolpa d.d. Metlika - Slovenija oformila je firmu Kolpa line d.o.o. sa sjedištem u Sarajevu-Vogošća.

Osnovna djelatnost je distribucija i prerada ploča Kerrock i proizvoda od Kerrock-a, te servisiranje proizvoda iz KOLPA SAN programa.

Kolpa jedan od vodećih proizvođača kupaonske opreme u srednjoj i jugoistočnoj Evropi. Vrhunski proizvodi za opremu kupaonica Kolpa san i program kompozitnih materijala Kerrock svojim su izvanrednim tehnološkim svojstvima dokazani kao vodeći elementi pri planiranju i projektovanju enterijera. Njihova upotrebljivost i u javnim i u individualnim objektima govori sama za sebe o "beskrajni snagi mašte" koja je krilatica pod kojom radimo.

Uspjeli su na BiH tržište dovesti Kerrock - materijal koji će svakom prostoru dati nešto više osim puke funkcionalnosti.

A to "nešto više" je ono po čemu ćete biti prepoznatljivi.

Cilj kompanije je kreativnošću ispuniti prostor.

Budite i Vi dio te kreacije.

 

 

Kuhinje

Skriveni elementi ono su što estetici daje funkcionalnost – okus savršenstva.

Dan počinje mirisnom kavom i pogledom na prekrasne boje i oblike odabrane iz bogate ponude proizvoda iz materijala Kerrock koji slijede vaše želje i dočaravaju osjećaj doma.

Površina koja je prihvatljiva za zdravlje i mehanički otporna estetici daje funkcionalnost. Kuhinje Kerrock – okus savršenstva.

Kupaonice

Danas je kupaonica središte vašeg doma jer se u njoj povezujete s najvećim biserom prirode – vodom.

Kada se razlije po lijepo oblikovanim elementima od kerrocka, voda dobiva dodatnu milinu, kapljice nježno kližu po materijalu, voda čisti tijelo i dušu, dodiruje vas nježnost …

Uz njega se nećete osjećati goli jer će vas nježno zagrliti njegova svježina i nježnost.

Proizvodi iz vaše mašte

Sloboda stvaranja ograničena samo vašom maštom.

Kerrock vam pomaže stvoriti hrabra i kreativna dizajnerska rješenja. S bogatstvom zaigranih boja koje nudi možete se približiti onome o čemu ste ranije tek sanjali. Premašite sva svoja očekivanja. Zajedno s njim osjećajte se kao pobjednici.

Hotelske kupaonice

Zahtevi koji traže Kerrockov potpis!

Toplina. Elegancija. Poželite svojim gostima dobro jutro i laku noć. Sa stilom.

Poslovni prostori

Prostor, koji ostavlja dojam na vaše klijente. 

Poslovni prostori utječu na sve ljude. Posebice na poslovne stranke i posjetitelje, budući da je to njihov prvi susret s vašim poduzećem pa je potrebno ostaviti što bolji dojam. Svi mogući oblici soba za primanje uvjerljivih boja, stolovi iz jednog komada ugodni na dodir poslovnim partnerima ostavljaju dojam da ste napredni i pratite smjernice mode.

Restorani/lokali

Opušteno, kao da ste kod kuće. 

Opušteno i kvalitetno provođenje slobodnog vremena doista je važno. Pri tome je važno i ono što nas okružuje. Elegantni elementi od kerrocka pozdravljaju vas pri ulasku u hotel: na podu, stropu i zidovima, sve do recepcije gdje prostoru donose dodatnu razigranost i dinamiku.  Prate vas do vaše prekrasne sobe, a u njoj vas dočekuju živahnost i toplina tog materijala. 

Materijal koji šapće: »Dobar dan, kako vam možemo pomoći?«

Medicina/lab

Između prirode i tehnologije. 

Čistoća linija i čvrstoća materijala smiruju i izazivaju povjerenje kada je to najvažnije. Antibakterijski. Neporozan. Jednostavan za čišćenje. Otporan na udarce. Fleksibilnost i jednostavnost upotrebe. Ugodan na dodir. Kerrock+ bez sumnje je materijal koji potpuno zadovoljava sve zahtjeve pri opremanju čistih prostora, prvenstveno u zdravstvu, medicini i farmaciji.

Kerrock na dodir konstantno uništava bakterijsku funkciju, njihov razvoj i razmnožavanje, a istovremeno je i potpuno neštetan za ljude i okoliš. To su potvrdili testovi i analize mnogih neovisnih istraživačkih laboratorija diljem svijeta. 

Fasade

Iznutra prema van. Eksterijer. 

Prvi dojam koji stječete kada stanete pred objekt opremljen kerrockom donosi zanos i divljenje. Dojam koji traje i traje... Kerrock zimi sprječava gubitak topline, a ljeti održava temperaturu unutarnjih prostora te time stvara optimalne klimatske uvjete u objektu.

Lumino kerrock

Dopustite da vas prosvijetuju!

Ambijentalna rasvjeta prostora kerrock lumino neće vas ostaviti ravnodušnim. Magična predstava uzoraka, boja i svjetlosti utječe na mišljenje i osjećanje, na našu percepciju i shvaćanje svijeta, mijenja naše osjećanje.

Stvorili su boje koje na ljude utječu pozitivno. To su svijetle boje, s više transparentnosti, koje otvaraju nove mogućnosti slobodnog stvaranja dizajnerima i arhitektima. Svoj potpuni sjaj pokazuju tek kada ih obasja svjetlost. Naglašavaju se igra svjetlosti i oni dijelovi koje je oblikovala vaša mašta.

Možete ga upotrijebiti za ambijentalnu rasvjetu prostora, čulno i estetski oblikovanih svjetiljki, ukrašavanje elemenata namještaja… Riječ je samo o VAŠOJ DOMIŠLJATOSTI.

Plovila/kamperi

Putovanja sa stilom. 

Jednostavan, estetski oblikovan izgled i iskorištenost prostora objedinjuju se u funkcionalnost. Zato su potrebni spretnost, inovativnost i maštovitost dizajnera. Budući da nije porozan, a otporan je na toplinu, treba ga koristiti za područja koja su u dodiru s vodom i izložena ekstremnim temperaturama.  

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti