King ICT efikasno i štedljivo korištenje energije

02.05.2018. 08:28 / Izvor: Akta.ba
King ICT efikasno i štedljivo korištenje energije

Ako se odlučite za unaprijeđenje kvalitete poslovanja uvođenjem sistema za efikasnije upravljanje potrošnjom energije King ICT će vam pomoći.

Ako se odlučite za unaprijeđenje kvalitete poslovanja uvođenjem sistema za efikasnije upravljanje potrošnjom energije King ICT ima za vas idealno riješenje.

KING ICT je kompanija specijalizirana za napredna informacijsko-komunikacijska (ICT) rješenja. Consept Facility Management je modularni sistem koji se bazira na višeslojnoj arhitekturi. FM rješenje omogućava dodjeljivanje uloga korisnika i pristupnih prava, definiranje sigurnosnih postavki, te vrednovanje podataka prema stupnju važnosti i ostale uobičajene funkcionalnosti.

Sistem se bazira na uslužno orijentiranoj arhitekturi (SOA) i može komunicirati sa ostalim sistemima potpuno nezavisno od platforme.

Consept FM je web rješenje zasnovano na višeslojnoj arhitekturi uz Microsoft .NETokvir, Windows komunikacijsku bazu i AJAX tehnologiju.

Rješenje

Implementacijom sistema Consept, rješenja za jednostavno praćenje potrošnje energije, koje zahvaljujući pravovremenim informacijama i automatiziranom upravljanju omogućava se postizanje znatnih ušteda u potrošnji energije, a time dolazi i do značajne finansijske uštede.

Prednosti

Rješenje za upravljanje nekretninama i energijom omogućava vam potpunu kontrolu nad svim poslovnim procesima, resursima i utroškom energije vezanim za objekte i opremu u vašem vlasništvu.

U samo jednoj minuti, dostupan vam je pregled podataka: stanja svih ugovora, vanredna stanja, neizvršeni zadaci, status potrošnje energenata, itd.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti