KJP "ZOI’84" najavio održavanje zimske sezone, objavljen i cjenovnik ski karata

21.10.2020. 15:24 / Izvor: Akta.ba
KJP 'ZOI’84' najavio održavanje zimske sezone, objavljen i cjenovnik ski karata

Kantonalno javno preduzeće "ZOI’84" Olimpijski centar Sarajevo obavještava ljubitelje skijanja da će unatoč pandemiji koronavirusa, zimska skijaška sezona 2020/2021. biti održana kao i svih ranijih godina.

Kantonalno javno preduzeće "ZOI’84" Olimpijski centar Sarajevo obavještava ljubitelje skijanja da će unatoč pandemiji koronavirusa, zimska skijaška sezona 2020/2021. biti održana kao i svih ranijih godina.

Uvažavajući sigurnosne aspekte, Ski Centar Bjelašnica - Igman će ove godine nastaviti svoje usluge pružati uz preporuke Zavoda za Javno zdravstvo FBiH, saopćeno je iz KJP "ZOI’84".

Iz tog preduzeća očekuju i da će se svi skijaši i posjetioci pridržavati mjera socijalne distance, te nositi preporučenu zaštitnu opremu.

Brinući o sigurnosti posjetilaca KJP "ZOI’84" će ove godine sva takmičenja na Ski Centru Bjelašnica i Igman održati uz mjere socijalne distance i ograničenog broja dozvoljenih posjeta.

"Sigurni smo da će trenutna situacija u kojoj se nalazimo biti još jedan od razloga za dolazak na olimpijske planine svjesni činjenice koliko planinski zrak pozitivno utiče na zdravlje", poručili su iz tog preduzeća.

Uprava KJP "ZOI’84" je nastojala da prilikom izrade novog cjenovnika maksimalno izađe u susret korisnicima usluga vodeći računa o ekonomskom aspektu u cijeloj Bosni i Hercegovini, kao i u regiji. Cijene ski passa su u "pred sezoni" i "post sezoni" snižene, dok su u sezoni ostale na prošlogodišnjm nivou. Na osnovu istraživanja tržišta, uvedena je dvosatna karta, kao i dnevna karta sa noćnim skijanjem. Omogućeni popusti pri kupovini ski karata će biti predočeni skijašima pri kupovini karata.

U toku su završne radnje na pripremi zimske skijaške sezone 2020/2021., kao i projekat osnježenja gornjeg dijela staze Kolijevka koji će omogućiti znatno veći broj dana skijanja na radost brojnih skijaša.

KJP "ZOI’84" će i ove godine omogućiti prodaju sezonskih ski karata po akcijskim cijenama u periodu od 26. oktobra do 13. novembra u Olimpijskoj dvorani Zetra. 

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti