KlimaRent: Vodeća robna marka za iznajmljivanje klimatizacijske opreme

28.06.2013. 12:46 / Izvor: eKapija.ba
KlimaRent: Vodeća robna marka za iznajmljivanje klimatizacijske opreme
OTVORI GALERIJU

KlimaRent je danas brzo rastući dinamičan poslovni sistem sa predstavništvima u više država srednje i jugoistočne Europe.

Osnovu poslovnog sistema KlimaRent predstavlja tvrtka Inpro d.o.o. Novo mesto, koja se od 1991. Godine uspješno bavi projektiranjem i izvođenjem svih vrsta strojnih instalacija, s posebnim naglaskom na sisteme hlađenja i grijanja zraka.

Godine 1995. Inpro je počeo sa ponudom iznajmljivanja mobilnih sistema za klimatizaciju većih objekata, koje danas poznajemo pod zajedničkim nazivom KlimaRent.

KlimaRent je danas brzo rastući dinamičan poslovni sistem sa predstavništvima u više država srednje i jugoistočne Europe. Sa širokom paletom proizvoda za obradu mikroklime u zatvorenim prostorima predstavlja vodeću robnu marku za iznajmljivanje klimatizacijske opreme na području srednje i jugoistočne Europe.

Želja kompanije je uvjeriti poslovnu javnost o ekonomskim prednostima iznajmljivanja klimatizacijske opreme u usporedbi sa fiksnim rješenjima, te na taj način učvrstiti i raširiti svoju podršku poslovnim subjektima u regiji.

Za detaljnije informacije o proizvodima trvtke pogledajte dokumente u prilogu.

PREUZMI DOKUMENTE:
Economic comparison of Air ditribution systems
Technical data 1. Dio
Technical data 2. Dio

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti