Vijesti/ BOSNA I HERCEGOVINA

KMC Banja Luka: Partner renomiranog proizvođača Konica Minolta

KMC d.o.o. se deklariše kao efikasna kompanija u sferi integrisanja ispisnih sistema u velikim kompanijama..

17.09.2014. 09:16 / Izvor: eKapija.ba

KMC kompanija osnovana je 2000. Godine, te je konstantno je ulagano u razvoj sistema poslovanja, kao i u adekvatnu obuku zaposlenog osoblja. Ovaj način poslovanja je doveo KMC d.o.o. do statusa partnera za Bosnu i Hercegovinu renomiranog proizvođača Konica Minolta. Danas KMC d.o.o. se deklariše kao efikasna kompanija u sferi integrisanja ispisnih sistema u velikim kompanijama. Te u prodaji i najmu kolor multifunkcijskih uređaja za profesionalnu digitalnu štampu gdje brzina i kvalitet kolor štampanja ima veliko značenje.  Ono što ih  danas čini poželjnim partnerom su poslovna rješenja koja nude, a to su prodaja Konica Minolta A3 i A4 multifunkcionalnih uređaja za štampanje, servisna podrška koju čine obučeno servisno osoblje koje efikasno i brzo djeluje na cijelog teritoriji BiH, te najam Konica Minolta poslovnih rješenja.

Zbog čega se razlikuju od ostalih jeste pristup poslovnim partnerima i njihovim potrebama. To se najbolje ogleda u najmu Konica Minolta poslovnih rješenja čiji je glavni cilj učiniti klijentov ispisni sistem modernim i kvalitetnim kroz isključivo nove Konica Minolta uređaje uz podršku njihovog  servisa, sigurnim putem licenciranog softvera za kontrolu i sigurnost SafeQ, prijateljskim kroz jednostavno korištenje samih uređaja (uređaji koriste intuitivne touch screen display) i što je najbitnije jeftinijim, jer nude iskren pristup rješavanju klijentovih zahtjeva bez skrivenih troškova.

Jedan od osnovnih segmenata temeljne djelatnosti KMC Officeshop-a je trgovina uređajima za kancelarijsko poslovanje. Veliku pažnju poklanjaju kvalitetnom izboru proizvoda i neprestanom proširivanju asortimana. Kao ponosni Konica Minolta partner u mogućnosti su  ponuditi širok izbor fotokopirnih aparata, print sistema, laserskih štampača, produkcijskih print sistema te softverskih rješenja za integraciju pomenutih uređaja.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti