KMC Banja Luka: Partner renomiranog proizvođača Konica Minolta

17.09.2014. 09:16 / Izvor: eKapija.ba
KMC Banja Luka: Partner renomiranog proizvođača Konica Minolta

KMC d.o.o. se deklariše kao efikasna kompanija u sferi integrisanja ispisnih sistema u velikim kompanijama..

KMC kompanija osnovana je 2000. Godine, te je konstantno je ulagano u razvoj sistema poslovanja, kao i u adekvatnu obuku zaposlenog osoblja. Ovaj način poslovanja je doveo KMC d.o.o. do statusa partnera za Bosnu i Hercegovinu renomiranog proizvođača Konica Minolta. Danas KMC d.o.o. se deklariše kao efikasna kompanija u sferi integrisanja ispisnih sistema u velikim kompanijama. Te u prodaji i najmu kolor multifunkcijskih uređaja za profesionalnu digitalnu štampu gdje brzina i kvalitet kolor štampanja ima veliko značenje.  Ono što ih  danas čini poželjnim partnerom su poslovna rješenja koja nude, a to su prodaja Konica Minolta A3 i A4 multifunkcionalnih uređaja za štampanje, servisna podrška koju čine obučeno servisno osoblje koje efikasno i brzo djeluje na cijelog teritoriji BiH, te najam Konica Minolta poslovnih rješenja.

Zbog čega se razlikuju od ostalih jeste pristup poslovnim partnerima i njihovim potrebama. To se najbolje ogleda u najmu Konica Minolta poslovnih rješenja čiji je glavni cilj učiniti klijentov ispisni sistem modernim i kvalitetnim kroz isključivo nove Konica Minolta uređaje uz podršku njihovog  servisa, sigurnim putem licenciranog softvera za kontrolu i sigurnost SafeQ, prijateljskim kroz jednostavno korištenje samih uređaja (uređaji koriste intuitivne touch screen display) i što je najbitnije jeftinijim, jer nude iskren pristup rješavanju klijentovih zahtjeva bez skrivenih troškova.

Jedan od osnovnih segmenata temeljne djelatnosti KMC Officeshop-a je trgovina uređajima za kancelarijsko poslovanje. Veliku pažnju poklanjaju kvalitetnom izboru proizvoda i neprestanom proširivanju asortimana. Kao ponosni Konica Minolta partner u mogućnosti su  ponuditi širok izbor fotokopirnih aparata, print sistema, laserskih štampača, produkcijskih print sistema te softverskih rješenja za integraciju pomenutih uređaja.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti