Kompanija App Impact d.o.o. proslavila četiri godine uspješnog poslovanja

25.09.2020. 14:01 / Izvor: Akta.ba
Kompanija App Impact d.o.o. proslavila četiri godine uspješnog poslovanja

U septembru 2016., grupa iskusnih inženjera je osnovala App Impact d.o.o. i okupila tim visoko specijaliziranih eksperata.

U septembru 2016., grupa iskusnih inženjera je osnovala App Impact d.o.o. i okupila tim visoko specijaliziranih eksperata kako bi zajedno unaprijedili poslovanje svojih budućih klijenata kroz razvoj kvalitetnih softverska rješenja.

Danas ova kompanija slavi četiri godine uspješnog poslovanja.

Niti jedan uspjeh nije slučajnost. Jasna vizija, izazovni ciljevi, principi liderstva, te trud i zalaganje cijelog App Impact tima su za kratko vrijeme ovu kompaniju pretvorili u firmu koja se može pohvaliti nagradom “Partner Godine” koju je uručio Microsoft BH i statusom “Microsoft Gold Partner”, koji predstavlja najviši standard Microsoftovog svjetski priznatog partnerskog programa.

Čak 80% članova tima ove kompanije je do sada certificiralo svoje znanje te su postali Microsoft Certified Professionals (MCP), Professional Scrum Masters, Xamarin Certified Developer i tu se ne planiraju zaustaviti.

 

"Najveću vrijednost naše kompanije čini naš tim. Svi su podstaknuti na usavršavanje jer smo svjesni važnosti investiranja u edukaciju cijelog tima. Shvatamo i važnost dijeljenja znanja i doprinosa koji na taj način možemo dati zajednici, te ćete neke od članova našeg tima često imati priliku vidjeti i u ulozi konferencijskih predavača na regionalnim i međunarodnim konferencijama", ističe Josip Dusper, jedan od suosnivača App Impact d.o.o.

Udruživši snage svih članova svog tima, ova kompanija je radila i na razvoju vlastitih proizvoda. Organizatorima konferencija i drugih sličnih dešavanja predstavila je GatherUp! Event Management Platform - platforma za organizaciju događaja koja ima za cilj unaprijediti upravljanje svim aktivnostima koje se tiču organizacije konferencija, foruma, kongresa i sl. 

Samo godinu i pol nakon predstavljanja GatherUp! EMP, App Impact d.o.o. je lansirao i svoj drugi proizvod. Webricks CMS (Content Management System) predstavlja sistem koji uključuje set integrisanih alata za kreiranje i upravljanje sadržajem na web platformama, omogućavajući organizacijama da na jedinstven način predstave svoj rad i povežu se sa svojim ciljnim skupinama.

Sva navedena iskustva ove kompanije su jasan pokazatelj da se uz kontinuiran rad, učenje i usavršavanje mogu izgraditi potrebni kapaciteti za profesionalni pristup razvoju IT rješenja u skladu sa svjetskim standardima te na taj način isporučiti najbolja rješenja za klijente.

Ukoliko razmišljate o novom IT projektu, organizujete važnu konferenciju ili vas zanimaju detaljnije informacije o uslugama koje nudi App Impact d.o.o., posjetite https://www.appimpact.ba/en/  ili se obratite direktno putem e-maila: info@appimpact.ba, a odgovor možete očekivati u najkraćem mogućem roku.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti