Kompanija App Impact razvila aplikaciju za potrebe Ekonomskog foruma BiH 2020.

04.03.2020. 12:44 / Izvor: Akta.ba
Kompanija App Impact razvila aplikaciju za potrebe Ekonomskog foruma BiH 2020.

Na aplikaciji je moguće urediti vlastiti profil, uploadovati fotografiju i lične podatke te pregledati pristigle poruke.

Sutra počinje jedan od najvećih ekonomskih događaja u našoj zemlji - Ekonomski forum Bosne i Hercegovine 2020, u organizaciji Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu i Ekonomskog instituta Sarajevo.

Za potrebe kvalitetnijeg povezivanja predstavnike poslovne zajednice, akademije i kreatora ekonomskih politika kreirana je jedinstvena platforma ConnectTM, zvanični web portal kao i mobilna aplikacija koju je razvila kompanija App Impact d.o.o. Sarajevo.

Ova kompanija je ujedno i jedan od sponzora Ekonomskog foruma Bosne i Hercegovine za 2020. godinu.

Na aplikaciji je moguće urediti vlastiti profil, uploadovati fotografiju i lične podatke te pregledati pristigle poruke.

U okviru mobilne aplikacije možete pogledati program, informacije o govornicima i partnerima Foruma, i postaviti pitanja za paneliste. Pitanja se postavljaju tako što se ulaskom na odgovarajuću sesiju odabere opcija "HandsUp".

Tu se također mogu vidjeti i već postavljena pitanja, te označiti ono koje biste voljeli da bude postavljeno.

Osim brzog praćenja novosti o Forumu, informisanja o panel diskusijama i eminentnim predavačima ovogodišnjeg događaja, mobilna aplikacija za Ekonomski forum BiH 2020 vam omogućava i da se povežete sa učesnicima konferencije putem GatherUp! ConnectTM društvene mreže.

Klikom na dugme "Pronađite nove kontakte", možete pregledati listu svih članova ConnectTM društvene mreže, te iskoristiti opciju povezivanja sa učesnicima Foruma.

Nakon što učesnik Foruma prihvati zahtjev za povezivanje koji ste mu ranije poslali klikom na dugme "Povežite se", pojavljuje se mogućnost pregleda njihovog profila kao i opcija za slanje poruke.

Uz pomoć ConnectTM jedinstvene mreže za učesnike konferencija, moguće je ugovoriti susret sa potencijalnim investitorima, pronaći poslovne partnere, stupiti u kontakt sa poslodavcima ili potencijalnim kandidatima za organizaciju iz koje dolazite, te proširiti vašu mrežu kontakata i uspostaviti temelje za saradnju u budućnosti.

Iskoristite vaše učešće na ovogodišnjem Forumu za kreiranje novih poslovnih prilika.

Informacije o Forumu možete pogledati na www.ekonomskiforum.ba

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti