Kompanija Arslan Consulting nova članica Bit Alijanse

20.12.2017. 09:23 / Izvor: Akta.ba
Kompanija Arslan Consulting nova članica Bit Alijanse

 U protekloj sedmici Bit Alijansi se pridružila i kompanija Arslan Consulting, čiji je fokus rada na kreiranju idejnih rješenja za klijente širom svijeta.

U protekloj sedmici Bit Alijansi se pridružila i kompanija Arslan Consulting, čiji je fokus rada na kreiranju idejnih rješenja za klijente širom svijeta.
 
Arslan Consulting je kompanija specijalizirana za digital product development i consulting iz oblasti IT-a. Sa klijentima koji dolaze iz različitih industrija grade isključivo partnerske odnose.
 
Rješenja kreirana od strane Arslan Consulting tima koriste klijenti širom svijeta, od startupa, malih i srednjih biznisa do velikih korporacija. Tim ove kompanije posvećen je rješavanju najkompleksnijih poslovnih izazova, a čine ga iskusni software developeri, dizajneri i biznis analitičari.
 
"Učlanjenje novih kompanija veoma doprinosi radu Bit Alijanse i ispunjenju njenih ciljeva, dok s druge strane članice imaju priliku da koriste sve benefite zajedničkog rada i rezultata raznih projekata i aktivnosti udruženja. Sretni smo što se Bit Alijansi pridružio tim Arslan Consulting i sigurni smo da ćemo zajedno kreirati prepoznatljivu vrijednost za softversku industriju u Bosni i Hercegovini", istakao je Armin Talić, izvršni direktor Bit Alijanse.
 
Članice Bit Alijanse su povezane zajedničkim interesom za unapređenje softverske industrije u Bosni i Hercegovini. Kroz kontinuirane aktivnosti promocije, zagovaranja i realizaciju raznih projekata edukacije Bit Alijansa nastoji staviti fokus na goruće probleme softverske industrije – nedostatak kvalifikovane radne snage i nedovoljna državna podrška ovoj privrednoj grani.
 
Sporazum o pridruživanju potpisali su Demir Selmanović, direktor kompanije Arslan Consulting d.o.o. i Armin Talić, izvršni direktor Bit Alijanse.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti