Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Kompanija "Bingo" otvorila svoj drugi objekat u Trebinju - "Bingo plus"

06.12.2018. 09:38 / Izvor: Nezavisne novine

Kompanija "Bingo" je otvorila svoj drugi objekat u Trebinju - "Bingo plus", koji je preuzet u sklopu akvizicije francuskog lanca "Interex".

Kompanija "Bingo" je i ranije imala dva objekta u Trebinju, kada je prije tri godine otvoren njihov  novi, veliki objekat na lokalitetu Zasad polje, a ovaj manji, preuzet od "Interexa", nakon 50 dana renoviranja, sada je proširen i prostire se na površini od 1.200 metara kvadratnih i nazvan je "Bingo plus".

"Osnovna razlika između 'Bingo' i 'Bingo plus' marketa je u gastro-odjelu, odjelu pekare, odjelu delikatesa i mesnice, te svježeg voća i povrća, gdje imamo dodatnu ponudu koje nema u običnim hipermarketima, a naglasak je i na ambijentalnoj rasvjeti, enterijeru, koji su drugačije urađeni", kazala je Tatjana Paunoski, rukovodilac Službe marketinga "Binga".

Ona dodaje da je, osim razlika u ovoj vrsti ponude, sav ostali asortiman u novom objektu ostao kao i u starom, odnosno u ponudi ostaje ostala vrsta prehrane, hemijskih preparata, tehnike i kućnog, kao i odjevnog tekstila.

Ovaj, šesti bh. market "Bingo plus" prepoznaje se kao potreban u Trebinju, jer ima upravo dodatni asortiman, ne samo, kako kaže Paunoska, na "svježim", već i na ostalim odjeljenjima, jer se traži sezonska roba u ovim objektima, tim prije što Trebinje gravitira i velikim turističkim destinacijama u okruženju, poput Herceg Novog i Dubrovnika.

Upravo su Dubrovčani i Novljani, osim Trebinjaca, bili kupci i posjetioci prvog dana poslovanja "Bingo plusa" u Trebinju, gdje su organizovane degustacije i promocije u saradnji sa poslovnim partnerima, sa besplatnom kafom i kolačima u bifeu marketa.

U prostoru marketa, gdje je nekada bio butik, do kraja godine će se otvoriti "Bingo tehno šop".

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti