Kompanija "Bingo" otvorila svoj drugi objekat u Trebinju - "Bingo plus"

06.12.2018. 09:38 / Izvor: Nezavisne novine
Kompanija 'Bingo' otvorila svoj drugi objekat u Trebinju - 'Bingo plus'

Kompanija "Bingo" je otvorila svoj drugi objekat u Trebinju - "Bingo plus", koji je preuzet u sklopu akvizicije francuskog lanca "Interex".

Kompanija "Bingo" je otvorila svoj drugi objekat u Trebinju - "Bingo plus", koji je preuzet u sklopu akvizicije francuskog lanca "Interex".

Kompanija "Bingo" je i ranije imala dva objekta u Trebinju, kada je prije tri godine otvoren njihov  novi, veliki objekat na lokalitetu Zasad polje, a ovaj manji, preuzet od "Interexa", nakon 50 dana renoviranja, sada je proširen i prostire se na površini od 1.200 metara kvadratnih i nazvan je "Bingo plus".

"Osnovna razlika između 'Bingo' i 'Bingo plus' marketa je u gastro-odjelu, odjelu pekare, odjelu delikatesa i mesnice, te svježeg voća i povrća, gdje imamo dodatnu ponudu koje nema u običnim hipermarketima, a naglasak je i na ambijentalnoj rasvjeti, enterijeru, koji su drugačije urađeni", kazala je Tatjana Paunoski, rukovodilac Službe marketinga "Binga".

Ona dodaje da je, osim razlika u ovoj vrsti ponude, sav ostali asortiman u novom objektu ostao kao i u starom, odnosno u ponudi ostaje ostala vrsta prehrane, hemijskih preparata, tehnike i kućnog, kao i odjevnog tekstila.

Ovaj, šesti bh. market "Bingo plus" prepoznaje se kao potreban u Trebinju, jer ima upravo dodatni asortiman, ne samo, kako kaže Paunoska, na "svježim", već i na ostalim odjeljenjima, jer se traži sezonska roba u ovim objektima, tim prije što Trebinje gravitira i velikim turističkim destinacijama u okruženju, poput Herceg Novog i Dubrovnika.

Upravo su Dubrovčani i Novljani, osim Trebinjaca, bili kupci i posjetioci prvog dana poslovanja "Bingo plusa" u Trebinju, gdje su organizovane degustacije i promocije u saradnji sa poslovnim partnerima, sa besplatnom kafom i kolačima u bifeu marketa.

U prostoru marketa, gdje je nekada bio butik, do kraja godine će se otvoriti "Bingo tehno šop".

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti