Kompanija Drvosječa: Nakon domaćeg uspjeli se probiti i na strana tržišta

28.02.2011. 12:46 / Izvor: eKapija.ba
Kompanija Drvosječa: Nakon domaćeg uspjeli se probiti i na strana tržišta

Kompanija Drvosječa d.o.o. Sarajevo je osnovana u augustu 2005. godine i u početku je zapošljavala samo dva radnika i koji su raspolagali s jednim dostavnim vozilom (kombijem).

Danas sa sjedištem u Sarajevu i dvije poslovne jedinice u Mostaru i Zenici upošljavaju 145 radnika koji svojom marljivošću uspjevaju da zadovolje potrebe njihovih kupaca. Firma sada raspolaže voznim parkom koji broji 72 vozne jedinice.

Iz ove kompanije ističu da radnici predstavljaju njihovu najveću vrijednost, a oni dolaze iz svih krajeva BiH, od Goražda do Cazina.

"Pored mnogobrojnih nelegalnih prodavača, uspjeli smo do danas da isporučimo na hiljade kubika ogrevnog drveta i hiljade tona kamenog i drvenog uglja našim kupcima na području Kantona Sarajevo, Zeničko-dobojskog, Hercegovačko-neretvanskog te Srednjobosanskog kantona", kažu iz Drvosječe. Smatraju da upravo njihovi zadovoljni kupci predstavljaju garanciju vrhunskog kvaliteta i pouzdanosti.

Pored domaćeg uspjeli su, ističu iz ove firme, probiti se i na strana tržišta. Tako da se njihovi proizvodi mogu naći i na tržištima Holandije, Italije i Njemačke.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti