Kompanija Ednil predstavila se sa dva nova viljuškara na sajmu ZEPS

08.10.2015. 13:58 / Izvor: Akta.ba
Kompanija Ednil predstavila se sa dva nova viljuškara na sajmu ZEPS
OTVORI GALERIJU

Kompanija Ednil iz Sarajeva predstavlja se na ovogodišnjem generalnom sajmu privrede ZEPS koji se do 10. oktobra održava u Zenici.

Kompanija Ednil iz Sarajeva predstavlja se na ovogodišnjem sajmu privrede ZEPS koji se do 10. oktobra održava u Zenici.

Ednil je inače generalni zastupnik Toyota Material Handeling za BiH, najvećeg svjetskoj proizvođača viljuškara. Mensud Rizvo, direktor ove kompanije, kaže da se na sajmu predstavljaju sa dva nova viljuškara. Jedan od njih je Tonero 25-dizel viljuškar, nosivosti od 1,5 do 3 tone te sa malim niskopodiznim ručnim, električnim paletarom koji je prije dva mjeseca ugledao svjetlo dana na svjetskom tržištu a koji oni već imaju u svojoj ponudi u BiH.

Osim ovih noviteta posjetiteljima sajma se predstavljaju i sa industrijskim čistačima i peračima marke Fiorentini koji je europski lider u toj proizvodnji.

"Razlika između nas i ostalih kompanija u ovoj branši je to sa smo jedini koji dajemo garanciju od tri godine što je dokaz kvalitete naših strojeva'', ističe Rizvo.

Što se tiče sajma ZEPS kaže da se vidi da je malo veći broj izlagača nego prošle godine što pokazuje da su organizatori malo poradili na cijenama i organizaciji.

 

 

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti