Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Kompanija Hager prezentirala nova rješenja iz sfere elektroinstalacija

Akcenat prezentacije bio je na novitetima u prodajnom asortimanu, odnosno najavi novih proizvoda i rješenja koje će ove godine svojim kupcima ponuditi internacionalna Hager Grupa.

01.04.2019. 08:12 / Izvor: Akta.ba

Kompanija Hager d.o.o. je u petak 29.03.2019. godine, u hotelu Hills, pred više od 150 prisutnih gostiju, prezentirala svoje proizvode i rješenja, kao i novitete u svom prodajnom asortimanu.

Prezentatori ispred kompanije Hager d.o.o. su bili direktor kompanije Hajrudin Ramić i Fikret Seferagić ekspert za KNX – pametno upravljanje objektima.

Akcenat prezentacije bio je na novitetima u prodajnom asortimanu, odnosno najavi novih proizvoda i rješenja koje će ove godine svojim kupcima ponuditi internacionalna Hager Grupa.

Hager d.o.o. Sarajevo sa svojim predstavništvima i zastupništvima, je centar Hager Grupe za skoro cijelo područje zapadnog Balkana. Kompanija svojim kupcima i krajnjim korisnicima nudi širok opseg proizvoda i rješenja iz sfere elektroinstalacija.

Hagerov asortiman uključuje programe prekidača i utičnica razvnovrsnih izvedbi i materijala, programe modularne opreme, senzora i reflektora, podnih kutija i razvodnih stubova, kao i programe ugradnih i nadgradnih razvodnih ormara. Prednost Hagerovog asortimana jeste i njegova modernost i raznovrsnost reflektirana kroz proizvode i rješenja za električnu mobilnost odnosno punjače za električna vozila i KNX – pametno upravljanje objektima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti