Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Kompanija Hager upriličila tradicionalno druženje sa klijentima iz regiona

Subotnje druženje kompanije Hager sa poslovnim partnerima bilo je ujedno i proslava uspješno okončane poslovne 2017. godine.

11.12.2017. 08:34 / Izvor: Akta.ba

Na planini Bjelašnici u hotelu „Bjelašnica“ kompanija Hager d.o.o. Sarajevo u subotu je upriličila je tradicionalno  druženje sa preko stotinu poslovnih partnera iz regiona. Partnere iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Albanije i Kosova uvodnim govorom pozdravio je direktor Hagera, Hajrudin Ramić, nakon čega je uslijedila kraća prezentacija o poslovanju i historijatu kompanije.

"Ovo je jedanaesto uzastopno druženje kompanije sa prijateljima i poslovnim partnerima. Ove godine imamo poseban razlog za slavlje s obzirom na odlične poslovne rezultate koje smo postigli – što je činjenica koja nam daje dodatnu snagu i motivaciju da još spremniji i odlučniji uđemo u novu poslovnu godinu“, rekao je direktor Ramić.

Hager je dio internacionalne Hager grupacije koju su osnovali 1955. godine braća Herman i Dr. Oswald Hager  sa ocem Petrom. Hager je do danas nezavisno, i privatnom vlasništvu, porodično preduzeće sa sjedištem u Blieskastelu u Njemačkoj.

Kao kompanija specijalizovana za elektroinstalacije, Hager na tržištu u regionu nudi vrhunske proizvode za distribuciju električne energije, provod kablova, sisteme sobnih priključaka, programe prekidača i utičnica, upravljanje objektima ili sigurnosnu tehniku, kako u namjenskoj tako i u stanogradnji.

Subotnje druženje kompanije Hager sa poslovnim partnerima bilo je ujedno i proslava uspješno okončane poslovne 2017. godine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti