Kompanija Luminos novu liniju proizvoda predstavit će na sajmu ENERGA

05.06.2019. 10:32 / Izvor: Akta.ba
Kompanija Luminos novu liniju proizvoda predstavit će na sajmu ENERGA

Prisutni će imati priliku upoznati njihovu novu liniju proizvoda "Luminos Ambienta", ali se i podsjetiti na njihov već dobro poznati i izgrađeni brend "Luminos Premium".

Kompanija Luminos ove godine predstavit će se na 9. Međunarodnom sajamu energije, rudarstva, zaštite okoliša i prateće industrije od 11. do 13. juna 2019. godine u Sarajevu u Skenderiji. Prisutni će imati priliku upoznati njihovu novu liniju proizvoda "Luminos Ambienta", ali se i podsjetiti na njihov  već dobro poznati i izgrađeni brend "Luminos Premium".

"Naši proizvodi iz brenda "Luminos Ambienta" su, kao što je to slučaj i sa brendom "Luminos Premium", razvijeni u Bosni i Hercegovini i načinjeni samo od vrhunskih komponenti. Stojimo iza kvalitete svih proizvoda brenda "Luminos Ambienta" sa garancijom od tri godine, a planiramo sa ovim brendom nastupiti i na domaćem i na inostranom tržištu. Nudimo asortiman od 18 vrsta ambijentalnih LED panela opsega snaga od 3(W) do 24(W), kvadratnog i okruglog kućišta, ugradne i nadgradne izvedbe", rekli su iz kompanije.

Sa brendom "Luminos Ambienta" ste sigurni da je proizvod uvijek dostupan na lageru,kažu iz Luminosa, te da je stručno osoblje proizvodne jedinice na raspolaganju za svaki upit, reklamaciju ili servis, a da cijena proizvoda ostaje u potpunosti konkurentna i prilagođena potrebama tržišta.

"Naša kompanija je otvorena za saradnju, kako sa već ustaljenim partnerima, tako i sa kompanijama sa kojima nismo imali zadovoljstvo sarađivati. Ukoliko u svom poslovanju vidite prostor za novitete i smatrate poželjnim da u svojoj ponudi imate domaće brendove koji slijede svjetske trendove rasvjete, pozivam Vas da nas potražite na sajmu, a mi ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja, predstaviti uzorke proizvoda i ponuditi Vam poslovnu saradnju", saopćili su.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti