Kompanija Macline nova članica Njemačke privredne komore

12.03.2021. 13:27 / Izvor: Akta.ba
Kompanija Macline nova članica Njemačke privredne komore

AHK u Bosni i Hercegovini broji nešto više od 100 članova a od danas njihova nova članica je Bosanskohercegovačka kompanija Macline doo.

Njemačke vanjskotrgovinske komore, skraćeno AHK, su dio mreže koju čini 140 komora u preko 90 zemalja svijeta. Prisutne su u svim zemljama sa kojima Njemačka ima dobre trgovinske odnose i koje su za njemačku privredu od izuzetnog značaja. AHK mreža koja se po nalogu Savezne vlade angažuje za unapređenje vanjske trgovine Njemačke.

AHK u Bosni i Hercegovini broji nešto više od 100 članova a od danas njihova nova članica je Bosanskohercegovačka kompanija Macline doo. 

Macline d.o.o. je kompanija koja je osnovana 1996.godine i smještena je u jednoj od najljepših zgrada u Sarajevu, Akademiji likovnih umjetnosti. Već od tada bilježi niz uspješnih suradnji u prodaji i servisiranju Apple uređaja, što ih je proširilo sa poslovnicama i u Banja Luku.

Kao centar za digitalizaciju Mekline je dobio i ekskluzivnu distribuciju za SMA (DE) i Image Access (DE) skenere. SMA su njemački proizvodi, koji znatno premašuju današnje standarde, osiguravajući dugotrajnost i relevantnost vaše investicije za sutra.

“Business to business pristup koji već dugo radimo nas je naučio da ponudu formiramo na najkvalitetniji i najefikasniji način ali sa glavnim akcentom na potrebe tržišta sa isključivim krajnim ciljem zadovoljstva klijenta. Ujedinjeni sa pouzdanim partnerima uz projekte nudimo razna rješenja kao što su finansiranje, konsultacije, edukacija i softver development koji firmama i institucijama omogućavajumodernizaciju, olakšanje različitih segmenata poslovanja i povećanje produktivnosti. Jako smo aktivni na polju edukacije našeg tima i analize u poslovanju jer odražavamo fleksibilnost, konkuretnost i inicijativu. Za Macline iskrenost i stručnost su veoma važni, jer povjerenje i obostrana korist stvaraju najjača poslovna partnerstva”, kazali su.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti