Kompanija Netvision: Specijalizirana prodavnica Prestigio IT opreme

10.06.2013. 14:33 / Izvor: eKapija.ba
Kompanija Netvision: Specijalizirana prodavnica Prestigio IT opreme

Netvision je apsolutni lider na BH tržištu u prodaji Prestigio proizvoda kao i podrške korisnicima.

Netvision je apsolutni lider na BH tržištu u prodaji Prestigio proizvoda kao i podrške korisnicima.

Netvision je Prestigio partner #1 u Bosni i Hercegovini.

(PC Tableti, GPS navigacije, Mobiteli-Smartphoni, Laptopi, LCD i LED TV, računarska oprema, foto aparati …)

Prestigio je izuzetno dinamična IT kompanija koja obezbjeđuje potrošačka rješenja za digitalne domove i kancelarije na tržištu. Tokom proteklih godina Prestigio je postao distributer jedinstvenih Hi-Tech rješenja i proizvoda na potrošačkom tržištu. Sa trenutnim sjedištem na Kipru, Prestigio aktivno obavlja svoje poslovanje u EMEA regionu putem predstavničkih kancelarija i poslovnih partnera lociranih u ključnim poslovnim centrima regiona, te svojim korisnicima veoma uspješno plasira odličan portfelj IT proizvoda i usluga.

Digitalni dom i digitalna kancelarija su dva osnovna fokusa kompanije. Besprijekorna ergonomija, usavršen miks najatraktivnijih materijala i boja i najviši nivo kvaliteta pakovanja su prirodne karakteristike Prestigio proizvoda. Investirajući u viziju "The Art of Hi-Tech" (rješenja gdje Hi-Tech proizvodi postaju umjetnička djela), kompanija se unikatno pozicionirala na tržištu. Svaki Prestigio proizvod pažljivo je dizajniran kako bi pružio umjetničko zadovoljstvo svojim korisnicima. Unikatan savremen dizajn Prestigio proizvoda omogućava njihovo savršeno uklapanje u enterijer modernih kancelarija i domova, gotovo na isti način kao što to čine umjetničke slike ili skulpture.

Netvision d.o.o. se u proteklom period profilirao kao vrlo ozbiljna komapnija za prodaju IT opreme, softwera, hardwera  i nudi široku paletu proizvoda renomiranih svjetskih proizvodjača u ovom segmentu, te predstavlja prepoznatljiv lanac maloprodajnih objekata.

Specijalizirane prodavnice Prestigio su novi koncept poslovnica sa IT opremom na tržištu BiH, jer se radi o prvim “Open-Space” shopovima takve vrste gdje važi “Open Door Policy” što podrazumjeva  da kupci mogu na dosta jednostavniji način pristupiti stručnom osoblju kao i prozivodima koje mogu da testiraju i koriste na licu mjesta. U vrlo dinamičnoj timskoj atmosferi stručnog osoblja mogu dobiti dosta više informacija kako bi se kupci lakše odlučili za pravi proizvod i svog novog gadget ljubimca, što i jeste njihov krajnji cilj PRAVI PROIZVOD, PRAVA CIJENA, ZADOVOLJAN I SRETAN KUPAC!

Primarni brand  u prodaji je Prestigio i najzastuljpljeniji je u Netvision shopovima. Ispravnim pristupom prema krajnjim potrošačima Netvision je za vrlo kratko vrijeme postao apsolutni lider na BiH tržištu i Prestigio partner #1 u BiH.

Svakako je BITNO napomenuti  da u prodajnim objektima Netvision možete u ponudi naći i ostale svijetske brandove iz IT industrije kao što su:

Dell, Toshiba, HP, Philips, Lenovo,Canyon, Sony, Nikon, Samsung, Acer, Asus itd.

Obzirom da Netvision uspješno posluje već dugi niz godina na prostoru BiH te da se također bavi uslugama web servisa kao što su web hosting, registracija domena, usluge dizajna kao i uslugama marketinga u portofliju brojimo nekoliko stotina klijenata i daje im zapravo da mogu reći da u njima možete naći pouzdanog partnera.

Posjetite Netvision, jer ovo je mjesto gdje tehnika i tehnologija žive, mjesto gdje ćete se upoznati sa novitetima na našem tržištu, mjesto gdje Vas očekuje ektremno ljubazno i stručno osoblje.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti