Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Kompanija Peštan ispunjava zahtjeve klijenata brže i efikasnije

Tim ove ćerke firme čini 60 zaposlenih, obučenih i organizovanih u skladu sa principima modernog poslovanja.

23.10.2017. 08:33 / Izvor: Akta.ba

Kompanija Peštan je 1998. godine osnovala ćerku firmu u Bosni i Hercegovini koja se bavi prodajom i distribucijom plastičnih cjevi. Sjedište preduzeća nalazi se u Glamočanima, opština Laktaši, koje pripada entitetu Republika Srpska.

Preduzeće posjeduje tri proizvodne hale po 1600 m² u kojima se proizvodi, skladište, a u upravnoj zgradi od 9000 m² nalazi se i izložbeni salon, odnosno galerija svih Peštanovih proizvoda. Na teritoriji Bosne i Hercegovine preduzeće ima tri distributivna centra i to u Banja Luci, Istočnom Sarajevu i Brčkom. Dobro pozicionirani prodajno-distributivni centri omogućuju snabdjevanje bilo kog prodajnog mjesta u kratkom roku, i samim tim preduzeće uspjeva da ispuni svestrane zahtjeve svojih klijenata što brže i efikasnije.

Tim ove ćerke firme čini 60 zaposlenih, obučenih i organizovanih u skladu sa principima modernog poslovanja.

Matična kompanija Peštan zajedno sa firmama ćerkama osigurava uspjeh kompanije konzistentnim zadovoljavanjem potreba svojih klijenata, stakeholdera i zaposlenih.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti