Kompanija RECRO-NET obilježila deset godina postojanja

16.03.2013. 22:04 / Izvor: eKapija.ba
Kompanija RECRO-NET obilježila deset godina postojanja
OTVORI GALERIJU

RECRO-NET je konferenciju organizirao sa partnerima i sponzorima IBM, Cisco, Microsoft BH, Asbis ( Megatrend ) te Lexmark a programski sadržaj je bio podijeljen u dva dana edukativnih prezentacija i svečane proslave.

U srijedu 13.03. i četvrtak 14.03.2013 godine u Hotelu Sarajevo u Sarajevu  održana je svečana konferencija povodom 10. rođendana RECRO-NET kompanije u Bosni i Hercegovini. RECRO-NET  je ovu konferenciju organizirao sa partnerima i sponzorima IBM, Cisco, Microsoft BH, Asbis ( Megatrend ) te Lexmark a programski sadržaj je bio podijeljen u dva dana edukativnih prezentacija i svečane proslave.

Neven Randić, direktor kompanije, u svom obraćanju prisutnima, naglasio je da je ovo susret informatičara iz firmi s kojima već tradicionalno imaju dobre poslovne veze, kao i iz drugih zainteresiranih firmi, te da konferencija ima za cilj prikazati najbolja i najinovativnija ICT rješenja koja nude vodeći svjetski proizvođači IT opreme. Randić je takođe iznio i strateške planove za tekuću godinu te planove za širenjem djelatnosti u druga područja u BiH.

Program konferencije je bio baziran na aktuelnim IT  rješenjima za poslovanje koje su prezentirali domaći i regionalni stručnjaci a organizatori ističu da je ista poslužila kako širenju saznanja u poljima interesa svih učesnika, tako i širenju poslovnih mreža.

Rođendan je uz tamburaše svečano proslavljen u Restoranu „Mala pivnica“. Iznenađenje večeri za goste je pored RECRO-NET torte bila i dodjela nagrada njihovih sponzora. RECRO-NET je vodeća ICT kompanija u području umrežavanja, sigurnosnih i sistem integracijskih rješenja s djelovanjem i korisnicima u Bosni i Hercegovini, bližoj i daljoj regiji i jedna je od malobrojnih kompanija koja svoju ponudu zasniva na strateškom partnerstvu sa svjetskim ponuđačima IT opreme kao što su: IBM, Cisco, Microsoft, Asbis, Lexmark, Symantec, Cyber Ark, Žejn, Vmware, Kerio, Veeam, McAfee, Fortinet, HP,  Observe IT, Trend Micro,Iron Mobile, RiverBed, Silver Peak, Conducive, Tandberg a korisnici su iz područja internet telekom providera, velikih kompanija, državne uprave i lokalne samouprave, finansijskih i osiguravajućih društava, malog i srednjeg poduzetništva.

RECRO-NET  kompanija je specijalizirana za usluge projektiranja i razvoja, konsaltinga, izvođenja, nadzora, održavanja i unapređivanja sofisticiranih IT sistema.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti