Kompanija Turbo Trade uprokos recesiji širi poslovanje - Otvorena nova poslovnica u Sarajevu

24.12.2009. 11:19 / Izvor: eKapija.ba
Kompanija Turbo Trade uprokos recesiji širi poslovanje - Otvorena nova poslovnica u Sarajevu

Uprkos svjetskoj recesiji koja je posebno pogodila autoindustriju, u vrijeme kada se mnoge auto kuće zatvaraju, firma Turbo Trade d.o.o. Cazin je iskoristila recesiju za vlastiti rast i povećala svoj dominantni udio na tržištu polovnih vozila.

Naime, ova kompanija je, u skladu sa svojom politikom razvoja, nedavno proširila svoje poslovanje i otvorila novu poslovnu jedinicu u Sarajevu, a pored prodaje vozila svoje usluge, također, je proširila i na savremeni auto servis gdje je moguće uraditi brzi servis, dijagnostiku vozila, punjenje klime, vulkaniziranje i pranje vozila.

Na upit u čemu je tajna uspjeha, iz Turbo Trade-a ističu da se kupci sve više okreću firmama koje im pružaju sigurnost, kvalitet i garanciju, a sve to, naravno, po povoljnim cijenama.

U nastojanju postizanja trajnog partnerstva sa svojim komitentima, a zahvaljujući konkurentnosti, poslovnosti te kvaliteti usluge, u ovoj kompaniji sa zadovoljstvom priželjkuju i svakog budućeg klijenta koji želi osjećati zadovoljstvo i sigurnost.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti