Kompaniji RECRO-NET Oracle dodijelio status Gold Partner

20.03.2015. 15:24 / Izvor: eKapija.ba
Kompaniji RECRO-NET Oracle dodijelio status Gold Partner

Svjetski lider u proizvodnji softvera za upravljanje informacijama Oracle, u martu 2015. godine dodijelilo je status Gold Partnera kompaniji RECRO-NET d.o.o. Sarajevo.

Svjetski lider u proizvodnji softvera za upravljanje informacijama Oracle, u martu 2015. godine dodijelilo je status Gold Partnera kompaniji RECRO-NET d.o.o. Sarajevo, status rezervisan samo za kompanije koje su dokazale visoki nivo stručnosti u Oracle-ovim tehnologijama. Zadovoljavanje svih uslova za sticanje navedenog partnerskog statusa donosi beneficiju kompaniji RECRO-NET u vidu proširivanja i poboljšavavanja Oracle-ovih usluga koje doprinose kreiranju vrhunskih rješenja svojim kiljentima.

Oracle je prva softverska kompanija u svijetu koja je razvila i postavila u potpunosti internetski pokretan sofvere za cijelu liniju proizvoda: baze podataka, poslovne aplikacije i alate za podršku i razvoj aplikacija.

Kao svjetski lider u proizvodnji softvera za upravljanje informacijama i druga po veličini neovisna softverska kompanija, svojom tehnologijom se može pronaći u svakom segmentu poslovanja. Oracle je svoju vodeću poziciju u poslovnom softveru dopunio hardverskim sistemima kako bi mogao kvalitetno odgovoriti daleko širem spektru potreba i zahtjeva svojih korisnika.

Kompanija RECRO-NET d.o.o. Sarajevo je visoko specijalizirana ICT kompanija koja nudi sveobuhvatna, efikasna i pouzdana rješenja svojim klijentima u vidu projektiranja i razvoja, konzaltinga, implementacije, nadzora, održavanja i unapređivanja sofisticiranih IT sistema. Vrhunska stručnost kompanije RECRO-NET priznata je kod partnera i odlikovana sa najvišim i najbrojnijim partnerskim statusima svjetskih tehnoloških lidera. Na osnovu partnerstva s vodećim kompanijama te izuzetno profesionalnog odnosa s klijentima koji je nagrađen dugogodišnjim stabilnim partnerstvima i kvalitetnim referencama, kompanija RECRO-NET se dokazala kao jedna od najznačajnijih sistemskih integratora na području Bosne i Hercegovine, pa i regionalno.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti