Kongresno-Poslovni centar Opal: Vaša kvalitetnija razina poslovanja

06.03.2014. 16:10 / Izvor: eKapija.ba

Razvijajući turističku djelatnost, izgradnjom kongresnog centra akcent je stavljen kongresni turizam. Kongresna dvorana, kapaciteta 400 mjesta, opremljena je digitalnom multimedijalnom opremom što omogućava kvalitetno održavanje kongresa, seminara, stručnih i edukativnih predavanja.

Razvijajući turističku djelatnost, izgradnjom kongresnog centra Opal-Comerce je akcent stavila na kongresni turizam. Kongresna dvorana, kapaciteta 400 mjesta, opremljena je digitalnom multimedijalnom opremom što omogućava kvalitetno održavanje kongresa, seminara, stručnih i edukativnih predavanja.

Ovaj poslovni korak, kompanija OPAL smatra začetkom kvalitetnog kongresnog turizma u ovom dijelu Bosne i Hercegovine. Stoga je uspostavljena suradnja sa mnogim vladinim, nevladinim organizacijama, komorama i udruženjima, koji su prepoznali kvalitet te zajedničkim snagama razvijaju kongresni turizam, inače sve popularniji u svijetu.

Organizacija konferencija kongresa, seminara, radionica, prodajnih sastanaka je svakodnevni posao kompanije Opal. Iskustvo, stručnost i entuzijazam usposlenika pomoći će vam u organizaciji svih vrsta sastanaka i skupova u multimedjalno opremljenoj dvorani kapaciteta 400 sjedećih mjesta, ali za potrebe klijenata, dvorana se adekvatno prilagodi brojnosti učesnika.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti