Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Kongresno-Poslovni centar Opal: Vaša kvalitetnija razina poslovanja

06.03.2014. 16:10 / Izvor: eKapija.ba

Razvijajući turističku djelatnost, izgradnjom kongresnog centra Opal-Comerce je akcent stavila na kongresni turizam. Kongresna dvorana, kapaciteta 400 mjesta, opremljena je digitalnom multimedijalnom opremom što omogućava kvalitetno održavanje kongresa, seminara, stručnih i edukativnih predavanja.

Ovaj poslovni korak, kompanija OPAL smatra začetkom kvalitetnog kongresnog turizma u ovom dijelu Bosne i Hercegovine. Stoga je uspostavljena suradnja sa mnogim vladinim, nevladinim organizacijama, komorama i udruženjima, koji su prepoznali kvalitet te zajedničkim snagama razvijaju kongresni turizam, inače sve popularniji u svijetu.

Organizacija konferencija kongresa, seminara, radionica, prodajnih sastanaka je svakodnevni posao kompanije Opal. Iskustvo, stručnost i entuzijazam usposlenika pomoći će vam u organizaciji svih vrsta sastanaka i skupova u multimedjalno opremljenoj dvorani kapaciteta 400 sjedećih mjesta, ali za potrebe klijenata, dvorana se adekvatno prilagodi brojnosti učesnika.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti