Lady Boss: Azra Atagić-Ćatović među najboljim poduzetnicama u BiH

09.05.2014. 11:17 / Izvor: eKapija.ba
Lady Boss: Azra Atagić-Ćatović među najboljim poduzetnicama u BiH
OTVORI GALERIJU

Azra Atagić-Ćatović, vlasnica i direktorica Poslovnog portala eKapija.ba osvojila je treće mjesto u izboru na najbolju poduzetnicu godine u BiH pod nazivom Lady Boss.

Azra Atagić-Ćatović, vlasnica i direktorica Poslovnog portala eKapija.ba osvojila je treće mjesto u izboru za najbolju poduzetnicu godine u BiH pod nazivom Lady Boss.

U jakoj konkurenciji uspješnih poduzetnica među kojima se našla, Azra Atagić-Ćatović istakla je da joj čast naći se među njima i da nagrada predstavlja izuzetan podstrek da rade još bolje.

Voditelj programa Aleksandar Hršum, kazao je da je kapija, o kojoj je Andrić divno pisao, nekako sinonim za Bosnu i Hercegovinu, a na pitanje šta simbolizira kad na kapiji stoji žena, direktorica eKapije je odgovorila da je to sigurno jedan ulaz u bolju budućnost.

Podsjetimo, kriteriji za izbor poduzetnice su bili da je žena 51 posto vlasnik kompanije, te rast prihoda, rast profita i rast broja uposlenih u 2013. godini u odnosu na 2012. a za poduzetnicu godine proglašena je Snježana Koepruner, direktorica kompanije GS-Tvornica mašina Travnik.

Gala party je u organizaciji Asocijacije ONE održan sinoć u Clubu Coloseum.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti