Lana Pudar novo zaštitno lice kompanije Hifa Petrol

17.12.2020. 13:04 / Izvor: Akta.ba

Muhamed Vrabac generalni direktor kompanija Hifa Petrol je danas na Olimpijski bazenu Otoka potpisao četverogodišnji ugovor sa novim zaštitnim licem kompanije Hifa Petrol Lanom Pudar plivačicom.

Muhamed Vrabac, generalni direktor kompanija Hifa Petrol je danas u Sarajevu potpisao četverogodišnji ugovor sa bh. plivačicom Lanom Pudar koja postaje novo zaštitnim licem kompanije.

Kompanija Hifa Petrol je 2015. godine pokrenula kampanju "Najbolji sa najboljima" koja je usmjerena na pomaganje mladim talentima. Cilj kampanje je da zadrži mlade talente u BiH i pokaže da je uspjeh moguć u našoj zemlji.

"Hifa Petrol se trudi dati što veći doprinos zajednici. Imajući u vidu Lanine rezultate odlučili smo da joj pružimo podršku. Radujemo se saradnji i želimo joj dobrodošlicu u tim najboljih. Vjerujemo da će Lana biti najbolji ambasador naše zemlje u svim budućim takmičenjima", rekao je generalni direktor kompanija Hifa Petrol.

Lana je pokazala da je uz rad i trud moguće ostvariti dobre rezultate. Raduje je što je njen trud prepoznala kompanija Hifa Petrol.

"Zahvaljujem kompaniji Hifa Petrol što je prepoznala moj trud. Trudiću se da opravdam njihovo povjerenje. Mnogo mi znači ova podršaka. U budućnosti mi je želja da predstavljam BiH na velikim takmičenjima, a medalja je moj veliki cilj.", naglasila je Lana.

Predsjednik kluba vodenih sportova Orka Mostar Damir Đedović  je istakao da ovakav vid podrške zaista pomaže mladim talentima, jer vide da se neko brine o njima i da nisu zaboravljeni.

E.O.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti