LANACO Microsoft partner godine za Modern Workplace implementaciju

09.11.2018. 14:40 / Izvor: Akta.ba
LANACO Microsoft partner godine za Modern Workplace implementaciju

Na Partner danu 2018, LANACO-u je pripala nagrada za partnera godine u projektu Modern Workplace implementacije u Enterprise segmentu.

Povodom 12 godina poslovanja u Bosni i Hercegovini, kompanija Microsoft BiH okupila je u Sarajevu više od 100 domaćih IT kompanija na tradicionalnoj konferenciji Partner dan 2018, a koja je ove godine bila u znaku Microsoft Cloud rješenja i Artificial Intelligence.

Na Partner danu 2018, LANACO-u je pripala nagrada za partnera godine u projektu Modern Workplace implementacije u Enterprise segmentu.

Da bi poslovne organizacije preživjele u novoj eri, moraju prigrliti digitalnu transformaciju. Organizacije koje su uspješne u tom procesu rade četiri ključne stvari: trude se da bolje razumiju svoje klijente, osposobljavaju svoje zaposlene, vrše optimizaciju poslovnih procesa te vrše transformaciju proizvoda i usluga korištenjem digitalnog sadržaja. LANACO je dugogodišnji Microsoft partner u Bosni i Hercegovini, sa velikim brojem rješenja razvijenih i implementiranih na Microsoft platformi, te se izdvaja po brojnim kompetencijama poput: Gold Application Development, Gold Communications, Gold Datacenter, Gold Windows and Devices, Silver Application Integration, Silver Cloud Platform, Silver Cloud Productivity, Silver Collaboration and Content, Silver Data Analytics i mnogim drugim.

Uz tim Microsoft sertifikovanih inženjera i administratora, sa različitim Microsoft kompetencijama, LANACO posjeduje ogromno znanje i vještine potrebne za kreiranje i implementaciju složenih integrisanih sistemskih rješenja, baziranih na Microsoft platformi. 

Podsjećamo da je 2016. godine LANACO na globalnoj Microsoft konferenciji u Kanadi dobio nagradu "Microsoft Country Partner of the Year", a koja je namijenjena partnerima koji su tokom 2016. godine pokazali profesionalnu izuzetnost i uspješnost u pružanju rješenja zasnovanih na "Microsoft" platformi. Značaj nagrade se ogledao u oštroj konkurenciji od 2.500 učesnika iz 119 zemalja svijeta.

 

 

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti