LASER-BI predstavio asortiman i inovacije renomiranih proizvođača

17.05.2016. 10:08 / Izvor: Akta.ba
LASER-BI predstavio asortiman i inovacije renomiranih proizvođača

U sali hotela ''Opal Exclusive'' u Bihaću održana je prezentacija LASER-BI asortimana i inovacija renomiranih proizvođača i dugogodišnjih partnera ove firme.

U sali hotela ''Opal Exclusive'' u Bihaću predhodne sedmice održana je prezentacija LASER-BI asortimana i inovacija renomiranih proizvođača i dugogodišnjih partnera ove firme.

Prepoznatljivi po kompetenciji, inovaciji i korektnom odnosu prema klijentima i svim zahtjevnim grupama, vodeća specijalizirana trgovina LASER-BI nastoji ostvariti i održati povjerenje svojih kupaca. Dugogodišnje iskustvo, koje traje preko 18 godina, bazira na ovim temeljima koji čine strategiju LASER-BI kompanije.

"Ponosni smo na kontinuirano rastećem broju naših partnera u koje ubrajamo arhitekte, instalatere, krajnje kupce, kao i dobavljače. Smatramo da je naš zajednički cilj isti, a to je zadovoljstvo krajnjeg kupca", kažu iz ove kompanije i dodaju da u tom lancu LASER-BI želi da svojim partnerima ponudi podršku u cijelom procesu planiranja, savjetovanja, te u samom izvođenju.

Gledajući unaprijed, prateći svjetske trendove kako asortimana tako i usluga, LASER-BI poseban akcenat stavlja na dugoročno partnerstvo, specijalizaciju, kompetenciju kao i usavršavanje usluga ove kompanije, a sve u skladu sa zahtjevom tržišta i obzirom na kupovnu moć.

Na ovom tematskom događaju svi zainteresirani su imali priliku upoznati se sa asortimanom, posljednjim tehnološkim dostignućima i inovacijama u segmentu sistema grijanja, vodoinstalacija i kupaonske opreme. Pored predstavnika LASER-BI, učešće su uzeli i predstavnici kompanija Radijator, Herz, Kovina, Vaillant, zatim Unitas i Aquaestil.

Izvor/abc

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti