Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

LC Sarajevo po sedmi put organizovao Soft Skills Academy Sarajevo

11.03.2019. 08:11 / Izvor: Akta.ba

Soft Skills Academy Sarajevo - besplatna je trodnevna radionica ličnih i profesionalnih vještina, koja podstiče studente na razvoj neformalnih vještina neophodnih za zapošljavanje i uspješnu karijeru. Ova radionica je izuzetno bitan događaj za studente jer izlazi iz okvira postojećeg obrazovnog sistema u BiH, pružajući im ono što ne mogu naučiti na fakultetu.

EESTEC (engl. Electrical Engineering STudents' European assoCiation – EESTEC) LC Sarajevo,  po sedmi put, organizuje Soft Skills Academy Sarajevo.

Nakon uspješno održane Ceremonije otvorenja, 40 učesnika, podijeljenih u dvije grupe, su imali priliku da prvi dan učestvuju na Team Building-u te prisustvuju treninzima na teme Emotions - Inside and Out i Time Management.

U narednim danima biće obrađene i teme Presentation Skills, Project Management i Stress Management. Treninge drže certificirani EESTEC treneri Edita Milišić, Irma Smajić, Luka Lačan, Miloš Denić, Nenad Perčić i Nermin Smajić.

Na radionicama vlada dobra atmosfera, a učesnici su izuzetno motivisani i aktivno učestvuju u radu. Pratite ih možeteputem web stranice, kao i na društvenim mrežama - Instagram, Facebook i LinkedIn.

 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Vijesti