Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Leftor predstavio novi sistem za kreiranje web stranica mojWeb

11.03.2014. 08:13 / Izvor: eKapija.ba

Web stranice su danas jedan od važnijih oblika javnog predstavljanja firme, organizacije, ili pojedinca. Apsolutno je teško zamisliti kompaniju ili organizaciju koja nema svoju web stranice, čak i ako njena dijelatnost nije vezana uz internet.

Kako je pokazalo dosadašnje iskustvo, svakom klijentu je najvažnije da proces izrade web stranica, bude maksimalno razumljiv, jednostavan i transparentan, bez obzira na složenost projekta. Iako je web prezentacija jedan od osnovnih alata promovisanja, za većinu je još uvijek nepoznanica. Upravo zbog toga, Leftor je osmislio najbrži i najjednostavniji način pravljenja web stranica.

Riječ je o servisu mojWeb koji predstavlja sveobuhvatno rješenje za kreiranje funkcionalnih i profesionalnih web stranica. Pored toga što je praktičan i jednostavan, prednost servisa je zasigurno i to što samostalno kreirate i mijenjajte sadržaj na Vašoj stranici. Uz Drag & Drop sistem i opcije za uređivanje svih elemenata, bez potrebe za tehničkim znanjem, na jednostavan i zabavan način možete napraviti svoju stranicu. Sadržaj kao što su tekstovi, slike i sve ostalo dodajete jednostavnim povlačenjem mišem na željeno mjesto. MojWeb nudi sve što je potrebno da brzo kreirate potpuno funkcionalnu web stranicu u samo nekoliko minuta po prihvatljivoj cijeni.

MojWeb je dobar pokazatelj kakve stvari mogu nastati ukoliko se udruže kreativnost i inovacija. Pored toga što predstavlja novitet na našem tržištu, ovaj projekat smatra se i društveno korisnim, jer će omogućiti većem broju kompanija, organizacija i pojedinaca, koje to do sada nisu mogle, zbog manjka iskustva u programiranju i niskog budžeta, da predstave svoju djelatnost na internetu. U usporedbi sa drugim sredstvima javnog informisanja, promocija putem interneta može biti daleko opsežnija i dugotrajnija, te dostupna na svim mjestima gdje postoji pristup internetu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti