Leftor predstavio novi sistem za kreiranje web stranica mojWeb

11.03.2014. 08:13 / Izvor: eKapija.ba

Iako je web prezentacija jedan od osnovnih alata promovisanja, za većinu je još uvijek nepoznanica. Upravo zbog toga, Leftor je osmislio najbrži i najjednostavniji način pravljenja web stranica.

Web stranice su danas jedan od važnijih oblika javnog predstavljanja firme, organizacije, ili pojedinca. Apsolutno je teško zamisliti kompaniju ili organizaciju koja nema svoju web stranice, čak i ako njena dijelatnost nije vezana uz internet.

Kako je pokazalo dosadašnje iskustvo, svakom klijentu je najvažnije da proces izrade web stranica, bude maksimalno razumljiv, jednostavan i transparentan, bez obzira na složenost projekta. Iako je web prezentacija jedan od osnovnih alata promovisanja, za većinu je još uvijek nepoznanica. Upravo zbog toga, Leftor je osmislio najbrži i najjednostavniji način pravljenja web stranica.

Riječ je o servisu mojWeb koji predstavlja sveobuhvatno rješenje za kreiranje funkcionalnih i profesionalnih web stranica. Pored toga što je praktičan i jednostavan, prednost servisa je zasigurno i to što samostalno kreirate i mijenjajte sadržaj na Vašoj stranici. Uz Drag & Drop sistem i opcije za uređivanje svih elemenata, bez potrebe za tehničkim znanjem, na jednostavan i zabavan način možete napraviti svoju stranicu. Sadržaj kao što su tekstovi, slike i sve ostalo dodajete jednostavnim povlačenjem mišem na željeno mjesto. MojWeb nudi sve što je potrebno da brzo kreirate potpuno funkcionalnu web stranicu u samo nekoliko minuta po prihvatljivoj cijeni.

MojWeb je dobar pokazatelj kakve stvari mogu nastati ukoliko se udruže kreativnost i inovacija. Pored toga što predstavlja novitet na našem tržištu, ovaj projekat smatra se i društveno korisnim, jer će omogućiti većem broju kompanija, organizacija i pojedinaca, koje to do sada nisu mogle, zbog manjka iskustva u programiranju i niskog budžeta, da predstave svoju djelatnost na internetu. U usporedbi sa drugim sredstvima javnog informisanja, promocija putem interneta može biti daleko opsežnija i dugotrajnija, te dostupna na svim mjestima gdje postoji pristup internetu.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti