LightMedia - Proizvodnja svijetlećih reklama i reklamne opreme!

17.11.2015. 16:20 / Izvor: Akta.ba

Društvo Production LightMedia doo je osnovano 2007. godine kao rezultat višegodišnjeg iskustva osnivača na polju razvoja i proizvodnje svijetlećih reklama i reklamne opreme.

Društvo Production LightMedia doo je osnovano 2007. godine kao rezultat višegodišnjeg iskustva osnivača na polju razvoja i proizvodnje svijetlećih reklama i reklamne opreme. Cilj je povećati sopstveni udio u razvoju i proizvodnji svijetlećih reklama na trzištu BiH i regiona, kroz stalno uvođenje inovacija kako u proizvodnji tako i u komunikaciji sa kupcima reklama.

Danas je LightMedia prepoznatljiva firma u reklamnoj industriji u BiH i šire, sa godišnjom produkcijom od više stotina reklama.

"Do sad smo ugovorili i realizovali vise od 1000 posebnih projekata reklama u BiH i inozemstvu. Motiv za konstantni rast i kreativno djelovanje u firmi jeste ljubav prema našem poslu i zadovoljstvo naših kupaca, koji su i naši dobri prijatelji", ističu iz LightMedia-e.

Osnovna djelatnost firme se dijeli u 3 katergotrije i to:

Projektovanje i proizvodnja svih vrsta svijetlećih reklama (Mega reklame, 3d reljefna slova - frontlit, backlit i bslit, svijetleći totemi, svijetleće kasetne reklame, rotirajuće reklame, slim reklame, optička platna, termoformirane reklame, cnc alucobond reklame).

Dizajn i oslikavanje staklenih i drugih povrćina sa pjeskarenim folijama, deko folijama te običnim i one way vision folijama sa XXL štampom.

Saobraćajni znakovi i table od kojih su originalni proizvodi: svijetleći saobraćajni znakovi za podzemne parkinge i reklamne table i konstrukcije reklama.

Ostali proizvodi koje nudi LightMedia su: XXL print na folije, PVC platna i zastave, enterijerska reklamna oprema za pekare, kafiće, slastičarne, restorane i poslovne prostore, CNC stirodur 3D oblici, termoformirani proizvodi od raznih vrsta plastike i smola, print galanterija kao i oprema za notare.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti