Vijesti / BOSNA I HERCEGOVINA

Liv elektronik Sarajevo: Od osnivanja do danas posluje vrlo uspješno

Firma LIV elektronik je osnovana 2006. godine sa sjedištem u Sarajevu. Od tada pa sve do danas posluje vrlo uspješno. Danas LIV ima preko 15 zaposlenika i taj broj se stalno povećava.

04.09.2014. 09:42 / Izvor: eKapija.ba

Firma LIV elektronik je osnovana 2006. godine sa sjedištem u Sarajevu. Od tada pa sve do danas posluje vrlo uspješno. Danas LIV ima preko 15 zaposlenika i taj broj se stalno povećava.

Neke od glavnih djelatnosti su: građevinarstvo, niskogradnja, projektovanje, montaža, usluge iznajmljivanja kamiona i radnih mašina, usluge najma radne snage (n.k. radnici, bravari, varioci...), trgovina elektro materijala i drugim vrstama roba. 

LIV je u Bosni i Hercegovini već godinama ekskluzivni zastupnik njemačke firme Söll, najvećeg europskog proizvođača sigurnosnih sustava za zaštitu od pada i siguran rad na visini.

Pored proizvoda Söll, Liv Elektronik je distributer proizvoda njemački proizvoda Knuth, koji su u  svojoj branši broj jedan u svijetu od 1923. godine.

Pored trgovine kompanija se bavi i ostalim vrstama djelatnosti od kojih izdvajamo: izgradnja telefonskih mreža, optičkih spojnih puteva, izradom projektne dokumentacije i izvođenje radova iz oblasti telekomunikacija i informatike.

LIV elektronik ima sjedište u Ulici Azize Šaćirbegović b.b. Sjedište se nalazi iza trolejbuske stanice u Hrasnom, u blizini benzinske pumpe Selex i tržnog centra Robot. Liv elektronik možete posjetiti svakim radnim danom od 8h do 16h.

PODIJELI:

TAGOVI:

#livelektronik

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti