Ljeto na Jahorini vrlo uspješno, sezona se nastavlja

03.08.2018. 08:30 / Izvor: Akta.ba
Ljeto na Jahorini vrlo uspješno, sezona se nastavlja

Samo u julu mjesecu prodato je više od 3.000 karata za ljetne sadržaje na Jahorini, što je za 75 odsto više u odnosu na prethodnu godinu.

Ljetna sezona na Jahorini otvorena je prije više od 30 dana, a već sada broj prodatih karata za panoramsko razgledanje planine i spuštanje tjubing stazom, dostigao je rekordni broj.

Samo u julu mjesecu prodato je više od 3.000 karata za ljetne sadržaje na Jahorini, što je za 75 odsto više u odnosu na prethodnu godinu u pomenutom periodu.

Olimpijski centar "Jahorina" zajedno sa fondacijom "Podrži život" prvi put na Jahorini u okviru ljetne turističke sezone organizujе humanitarnu "Trku za život", koja će se održati 11. avgusta u 11 časova u dvije kategorije: porodična i extreme.

Svi zainteresovani mogu da se prijave na zvaničnom sajtu OC Jahorina, kao i na platou Poljice i u hotelu „Bistrica”, dok će se od 10. avgusta prijave i uplate vršiti i u hotelu Termag i u aparthotelu Vučko.

Ljetna sezona na Jahorini se nastavlja, a OC Jahorina svim posjetiocima pruža neograničeni broj mogućnosti za zabavu, odmor i uživanje uz promotvne pakete i tematske vikende. Ponuda Jahorine ovog ljeta prilagođena je onima koji vole da provode aktivane odmore uz adrenalin i sport.

Pored toga, do kraja ljetne sezone sve posetioce očekuju popusti od 20 odsto na sve sadržaje tokom Race opening-a od 3. do 5. avgusta, ali i školskog vikenda od 31. avgusta do 2. septembra.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti